novvkluba Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 Здравейте, днес ме изненада един проблем, който се оказа доста труден за решение (поне за сега). Става въпрос за плафоните, както и лампичките във вратите и във багажника не светят... Гледах всичките бушони, няма изгорели. Също и като отключвам/заключвам колата не мигат мигачите, а преди си мигаха... Кажете ми накъде да се насоча и от къде да започна, защото до момента удрям на камък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7r3l0k Posted November 6, 2023 Report Share Posted November 6, 2023 За всички тези неща отговоря комфорт модула (помпата за централното). Единственият път, в който ми се е налагало да решавам такъв проблем в А3, беше в следствие на окисляване на пистите на платката, в следствие на проникнала влага вътре. Почистих и всичко заработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novvkluba Posted November 6, 2023 Author Report Share Posted November 6, 2023 А има ли вероятност в някое реле да е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliqn_93 Posted December 9, 2023 Report Share Posted December 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts