Jump to content

Говорители за Авант

Frozen1

Recommended Posts

Здравейте, понеже има доста хора по-запознати от мен със звука, какви говорители да си взема за комбито?

Посъветваха ме да си взема двукомпонентна за отпред и коаксиални за отзад, друг пък ми каза и отзад да сложа двукомпонентна, а пищялките да ги монтирам на корите в багажника... дайте идеи и марки какви да си взема, че оригиналните звучат като касетофон от 90-те. Другото ми ауди отзад е с MB Quart и звукът, басите също са доста по-добри.

Аз през 2018 сложих дву компонентни на Hertz, за жалост не помня модела в момента и като им разглеждам сайта, като че ли не ги намирам, може и вече да имат нов модел. Но мисълта ми е, че не бяха най-евтиния вариант от най-ниския им клас. Около 200лв бяха. Карах така 1 година, много хубаво свиреха, ама като няма нищо назад, все едно от точката слушаш. Отзад моята няма колони на вратите и не исках да режа. През 2019 ми изпадна много изгодно една каса на MTX заедно с усилвателя, хвърлих я в багажника и до ден днешен си свири цялата система уникално. Колоните и баса ми ги монтираха в Х-sound във Варна + едно плейърче на Pioneer s bluethooth audio и обаждания, тогава тъкмо почнаха да навлизат, целия "проект" ми стъпи към 750лв. Изобщо не съжалявам че съм ги дал. А хората там ми казаха че ако сложа едно усилвателче и на предните колони, ще е още по-добре, но дори и така, усилвам доста преди да почнат да "кривят/пращят", пък баса за размерите си, дори съм го намалил на минимално, защото блъска ненормално много. Та ако искаш хубава музика, инвестирай малко пари и ще останеш много доволен. Задължително отпред двукомпонентни от поне среден клас марка, а отзад, ако имаш оригинално слагай коаксиални и вече ако искаш още бас, нещо в багажника, едва ли ще е много скъпо При мен както казах 200лв предния колони, 200лв Pioneer, 200лв бас и ~150лв работа и материали. Сега цените може и да са други разбира се.

• 2 weeks later...