Jump to content

AUDI A4 1.8 125ps VS MERCEDES C180 122ps


vlado_s

Recommended Posts

1.Мерца е по-скъп...

2.Мерца вози по-меко...

3.Ауди-то е по-динамично...

4.50/50...За мен Ауди-то...

5.Зависи от карането,иначе почти еднакъв...

6.Земи си Мерца...

7.Както стана въпрос-pi6i na kirilica... :hilezh:

:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките подвъпроси които си сложил са субекти.Зависи си наи вече от теб коя кола по ти харесва.За мен тази цедка е отвратително грозна...Не съм подържал такава цедка,ама предполагам че цените ще са същите като на А4-ката.

3) мерца е по бавен по каталожни данни...сега на тия години никои незнае :hilezh:

4) субективно,за мен мерца е мн дървен...

5) маи аудито харчи по малко :hilezh:

Не си казал за каква година става на въпрос,ама предполагам че за първите цедки и а4-ки става на въпрос...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами 96-97 година

иначе и на мен мерца ми е малко по пенсионерски, но все пак е хубава кола иначе в момента карам В4 1.6 101 кс и съм доволен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако преди 1г ме бяха питали, коя от двете бих взел при положение, че ми я предлагат на една цена, не бих се замислил и щях да взема Цедката, по простата причина, че ужким мерцедеса си е мерцедес! :steinigung:

Е живял съм в заблуда, мога само да споделя, че относно салон и комфорт, цедката е на светлинни години от А4, имах усещането, че съм седнал на някаква пейка, а на всичкото отгоре е и по скъп! :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

усещането, че съм седнал на някаква пейка

напълно съгласен миналата седмица ходих до бургас на задната седалка на една С класа - лошо преживяване :steinigung:

аудито мачка по дизайн С-то от секъде ... ного олд скул е дизайна му ... направо на 124ка докарва вече

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауди А4 не съм карал и нямам особени впечатления, но за С класата мога да кажа, че съединителя и струва 2000лева :steinigung: , иначе е приличен автомобил със слаба за конете си динамика/задното има нужда от повече коне/ но това не значи че липсва, напротив даже, добра ергономия, но си е твърда за Мерцедес возията, мен лично повече ми допада 124-ката. Най-добре покарай и двете/А4 и С-класата/, която повече ти допадне взимай я, няма да сбъркаш. Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тези два модела съм ги карал, и то не само за по едно кръгче. Имам съвсем преки впечатления от тях и мога да кажа, че и двата са ОК. Мерца е малко по-комфортен като возия и като усещане. Като динамика е малко по-слаб. Поддръжката горе-долу им е една и съща, сигурно на мерца някои части ще са по-скъпи. Само едно си мисля - мерца май нямаше климатроник?! Имат модели само с климатик. Ама в това _изобщо_ не съм сигурен, провери го, за да не те заблудя. За мен климатроника е много много важна екстра и само заради нея бих избрал А4. А4 има два базови модела - единият е с климатик и бордови PC, а другият - с климатроник и без бордови.

А, сетих се още нещо - продавам А4 седан 1.8 1996 :respekt: Къде ако не тука да си направя алъш-вериша на личната кола :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се бях метнал преди време на цедката, искам да ти кажа, че ми хареса само едно в нея... словосъчетанието "мерцедеса си е мерцедес". Возията е 10.... обаче всичко друго...подлакътника...шарката на салона...вуншния ръбат вид...абе всичко останало за мен беше 3... :hilezh:

Добавка: Marseille Аз съм фен на Ауди и Пума :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво па му е на подлакътника па са, единствено че заради него няма ръчна ама иначе е уникално готин. И шарката на салона за някой хора е единствената причина да изберат една кола вместо друга?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братлета на 15 заминавам за Мюлхем и квото ми хване окото, и портфеила от двете марки го взимам, в добрия случай може и двете, и която ми хареса оставям а др продавам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бенца има супер дървен интериор. Не бих се качил в такава кола. Отзад е меко казано тясно, почти като в моята, само дето сравнението с двувратка не е удачно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

хахаха карате ме да се смея мамчета...карал съм и с180 и А4 и като чета за возията е по добре и настръхвам.Кое на возията на тая цедка е по добро??? каде е и плавното и меко ускотение до 2600rpm на цедката и комфортното и заоблено вътрешно оборудване??? за мен А4 е с едни гарди напред пред цедката сус плоски и твърди седалки отрязано и плоско табло и нескопосано потегляне с тези така неудобни педал4ета 5x5 cm ... нямам думи само Ауди А4=лукс в класа си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...