Jump to content

Миризмана бензин в купето


madison

Recommended Posts

От време на време доста си понамирисва на бензин в купето. Капачката на маслото ми е пукната, имам някакви течове на масло около гарнитурата. Та въпроса ми е от това ли мирише или има някъде друг проблем, за който дори и не подозирам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж провери си горивния филтър. При мен също "намирисваше" доста на бензин след като в сервиза бяха забравили да затегнат едната от скобите :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи при мен какво беше: Миришеше здраво главно като отворя прозорците и като се завърти въздухът в купето.И аз оглеждах навсякъде и нямаше течове.Накрая махнах долната част на задната седалка и там има едно маркуче което извежда налягането от резервоара навън до капачката.При мен беше просто измъкнато и бензиновите пари оставаха в купето.Когато не се движи колата и не става налягане в резервоара и не мирише,обаче като тръгне и като се разклати бензина направо не се траеше от миризма.Така че при теб е най вероятно същото.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано си прав. Още утре ще проверя въпросното маркуче. Дано само ако се окаже от него да не е спукано или нещо от този род.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...