Jump to content

Ясен Русков

Members
  • Мнения

    199
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ясен Русков

  1. Здравейте.Колегата buzzi,дали може да сподели какво е решението ,че абсолютно същия проблем ме мъчи и мен?
  2. Колега здравеи.Видях една тема,че за проверка на вин номер,насочват към теб.Може ли да проверим един вин номер на едно а6 към което съм се насочил.Благодаря.

    Vin:

    WAUZZZ4F97N060417

  3. Ако мирише-означава заминали сегменти-по скъп ремонт.Но пак не е фатално,не се притеснявай.
  4. 10/40 е маслото за теб.Това минерално масло,с което ти е колата в момента,ако е на 7-8 хиляди километра,като загрее става рядко като чорба.Другото което се сетих-изкарай щеката и виж дали мирише на суров бензин.Ако мирише-лошо-тогава влизаш във филма.
  5. Болката на всички аудита от тези години е гумички на клапаните.Смени първо тях,преди да си влязъл във големите филми.Гумичките струват от лев до два бройката х8 и работа 20-30 лева.Дано се оправи-90 процента се оправят само от тях.За чукането на загрял мотор-смени си маслото с полу-синтетика и би трябвало да утихне
  6. Здравей.Имам едно управление което работи перфектно,но му е спукан единия дисплей.Може с него да пробваме.Ако решиш-пиши
  7. Така е-смени си датчика с двата кабела.Ако реално налягането на маслото падне до нула,пищи един зумер доста силно-той взема от друг датчик.Ако не пищи при теб-значи е от датчика с двата кабела.
  8. Съвсем ще изчезне.Имах една осемдесятка бензин-Без да искам при смяна на ангренажен ремък и дадох дооооста голямо предварене.Е,такова чукане чух,че ми се уплаши ухото(а мотора преди това от 2 метра не се чуваше че работи).Беше точно от същия сорт.Така че,не се притеснявай.Една добра ценровка и ще се оправи. Успех.
  9. Според мен е голямо предварене.Просто много рано се подава нафтата от помпата,по рано се възпламенява и от това се чува някое по износено бутало.Като загрее се разширява и луфта намалява и за това утихва. Мнение на "монтъор на корабни двигатели с вътрешно горене"
  10. Всичко е точно и уредите работят безпроблемно. Благодаря.
  11. Ето го и моя скромен опит http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=39913 След вече 4 години кожата не е мръднала и грам-всичко си стои като ново! Просро залепете отдолу 1 см дебел дунапрен(за тези с изронения)и отгоре по моя метод.
  12. Здравей колега.На мен ми звучи като на лагер останал без смазка.
  13. Още малко ми трябва да се навия и ги отнасям.Тука по моргите ми скачат с цена20-25 лева на лайсна дето е на 15 год и след 1-2 ще загние зверски. Линк към Ebay-горните лайсни Това са долните
  14. http://www.elitcom.com/index.php?lang_id=1&prm=products&prod_cat_id=151 .Ползваме няколко такива в станцията-нямат грешка.А като бонус и записват на флашка,а качеството на записа е убииствено добро.
  15. http://www.ebay.com/itm/1-5M-Meter-Scart-OUT-DVD-Players-to-S-VGA-Male-IN-HD-Projector-Plasma-Plug-Cable-/251014301858?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item3a719e48a2
  16. Фенерчето вече само за 14 лева а луксметъра 25 лева!!!
  17. Продавам следните неща 1 Луксметер-чисто нов-това е модела. Реални снимки: Цена 33 лева! 2 Фенерче с диод Q5 много запазено.Супер силно свети.Подарък към него-една литиево-йонна презареждаема батерия. Ето това е модела. Реални снимки: Цена 20 лева. 3 Развален фотоапарат FUJI FINEPIX J32 12.2M/PIX това е модела.Дефекта е-когато се пусне-тръгва,дисплея работи, обектва излиза,но изписва zoom eror и се изключва. Продава се само апарат-нищо друго. Реални снимки: Цена 22 лева! 4 Обетив Sunagor C ZOOM/C MAKRO MC 80-305 MM F5,6 на резба М42 Състояние: Външен вид -9 от 10 Лещи-9 от 10 Реални снимки: Комплекта е:обектив,предна и задна оригинални капaчки и оригинален кожен калъф. Цена 49 лева. 5 Батерия за фотоапарат канон.Модела е този,но тази която продавам е 1200 милиампера.Чисто нова. Реални снимки: Цена- 15 лева. За контакти с мен -тук на лични или на jasen77@gmail.com. На заинтересованите ще дам и мобилен телефон. Пращам и с еконт за цяла България . Обявата е пусната и в друг форум.
  18. Здравейте.Да споделя за моята малка болка.Значи,когато светна габаритите на колата светва всичко което трябва да свети(табло,номер и десните преден и заден габарит),а левите не светват.Бушоните са наред,там първо проверих.И най странното-когато оставя колата на ляв мигач и изключа контакта си светват левите габарити-значи и жиците до тях са наред.Може ли лостчето което включва габаритите да подава поотделно ток към леви и десни габарите?Къде да търся проблема?
  19. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=104401&st=0&p=1591842&fromsearch=1entry1591842
  20. Телефончето е в прекрасно състояние,със нов протектор на дисплея без никакви драскотини(Абсолютно винаги е бил с протектор и дисплея е като нов)По задния капак има леки драскотини и ъгълчетата на копчетата са малко обелени(на снимките се вижда).Купувал съм го от Англия преди 11 месеца,като не е заключен или брандиран към никой оператор.Има инсталирана навигация(IGO 7),CORE PLAYER,OPERA 10,и др. програмки.Продавам го поради ъпгрейд към Андроид телефон с по голям дисплей. Това са спецификациите на телефона Продавам го със-втора батерия,кожен калъф,тв кабел,УСБ кабел,стойка за кола,оригинален стилус,зарядно и хендсфри. Ето и малко снимки Цената която му търся е 144 лева За контакти с мен-Тук на лични или на jasen77@mail.bg На заинтересованите,ще дам и тел номер.
×
×
  • Create New...