Jump to content

Audi A4 избор и на какво да обърна внимание!!!


Recommended Posts

здравейте <_< понеже съм нов тук а и като цяло млад шофьор искам да попитам за някои насоки относно избора на кола.спрял съм се на А4 96-98г. 1.8 или 1.8т седан въпреки че са по рядко срещани.първият проблем са парите около 7000-7 и нещо.и второ от къде в София да го потърся.имам предвид автокъщи.знаем репутацията на българина особено относно коли :bia: ако някой знае автокъща която да е по-сигурна или нещо по въпроса ще съм благодарен.също да питам и за автоматика на този модел.разваля ли се много.поддръжката как е.в нащо mobile има 2 автоматика седан за около тея пари.който има идея за тези пари какво мога да намеря и от къде да пише.благодаря предварително :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

В подфорума купува-продава има рекламна тема на една автокъща.Виж и говори с човека.Иначе за другите въпроси нямам идея-разгледай подфорумите какво Ауди да си купя и сервизи-ремонти А4-би трябвало да придобиеш представа,така общо зададен въпроса предполага много дълъг отговор.Успех.

Редактирано от Emillion
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автоматика на А4 няма никакви характерни проблеми, особено ако е класическия, а не типтроника. Рядко обаче изпада на 1.8Т. Аз знам едно такова, което се продава, но то е 2000 г., американско супер-луксозно изпълнение и в уникално състояние, НО ще го дадат поне за 15000 лв. Дано си намериш нещо читаво за тия пари, но се въоръжи с търпение! Голямо търсене ще падне. Дано накрая се окаже, че си е заслужавало. Успех! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...