Jump to content

Демонтаж на мигач за А4(Б5)


bangieff

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Трябва ли да махам и фаровете, за да докопам предните мигачи на А4(Б5) или си има някаква цака, която не се вижда на пръв поглед?

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нужно да сваляш фара. Мигачът се държи на фара с един плъзгач-щипка. Натиска се отгоре през гредата и се откопчава. И тогава издърпваш жмигавеца. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз сменях мигач и свалих и фар и един въздуховод и чудо... по-добре опитай както казва колегата vladi_di

Редактирано от Nikolai Petrov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 years later...

Привет колеги, качвам снимков материал за смяна на крушка за мигач за модела А4/Б5 фейслифт - 2001 с цял фар и мигач. Мисля че тук е подходящо за да не пиша отделна тема. Наистина не е кой знае колко деликатно но нека има инфо.

На снимка 1 позиция 2 са 2 болта торкс 25 или 30, позиция 1 е третия болт които за да се свали е хубаво да се свали капачката за смяна на крушките за фаровете и въздуховода към въздушния филтър, внимателно го отвиите за да не падне металната щипка на която се завива. Показано е на снимка 2. Развърта се през отвора до калника отгоре поз.1 с по дълъг торкс пак 25 или 30 (не се сещам точно кой номер).Фара се издърпва малко на страни и после напред, сменяте си крушката като е желателно да си проверите пластините в цокъла дали не са окислени и дали не са се разширилили, при мен бяха се разширили и не даваха контакт, крушката си беше здрава. При връщането на фара обратно на снимка 3 се вижда един щифт поз.1 който трябва да влезне в отвора поз.2, малко с наместване, които е показан на снимката.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...