Jump to content

Здравейте! +малък въпрос


Recommended Posts

Здравейте фенове на любимата марка!!От скоро имам Ауди 80 1,8 S и съм просто възхитен направо започнах да обичам тази кола!! :respekt::flehan: Както и да е днес се появи малък проблем а именно като пусна волана дърпа леко на дясно :love: Аз съм абсолютен лаик на тема окачване и т.н. :oops: От какво може да е този проблем? Да ходя ли на стенд или може да е от налягането на гумите? Благодаря предварително за помоща!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, Ти гумите си ги виж задължително. От зле балансирани гуми според мен повече би тресял волана на колата при 90-120 км.. От крива джанта може да ти дърпа ама най-добре да ти я вдигнат и погледнат окачването.

На Опела на жената и теглеше яко от разбит кормилен накрайник 18+20 лева труд.

Успех ти пожелавам:respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причини много, но ако не те мързи направи следното: Просто размени предните гуми (дори и да са с посока). Ако дърпането вече е в обратната посока причината е само в тях: неравномерно износване, крива джанта и др. :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи на майстор да ти прегледат цялото предно окачване - хем да ти кажат как са ти тампоните, ако трябва да смениш някой.

Нека ти направят накрая и реглаж на предницата - не казвам че от реглажа ще се оправи проблема, но е добре да го направиш ако не си го правил от как си взел колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...