Jump to content

бели коломертажи


Recommended Posts

Та тези същите ... имало потенциал в тях от 01.01.07, да правят нещата по-добри от оригилните ауди циферблати, ...там.. със или без подсветки ..кой както иска .....

Това твое мнение ли е, или получи сертификат от Германия?

Даммм... и на мен, ще ми бъде интересно да обясни, :zustimm::zustimm::zustimm: !

Твоя човек поне спомена, че са от там, а с доставката пак мисля помниш как стана, млад си уж, а толко да забравяш....странно. :flehan::flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

циферблатите ни отговарят на всички TÜV стандарти!!! сертификацията е въпрос само на време.

за циферблатите в твойта кола точно (ауди 80, 90, 100) не искам изобщо да коментирам колко светлинни години назад са от нашите.

Иначе от Ауди сертификат няма да вземеш ...квото и да правиш! Това за мене е и без значение. аз за тях друга схема съм измислил, но ще си говорим като стане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

епа, бате

Звучиш комплексарски, пич.

Голяма част от автопарка тук струва доста пари и има друг начин да си продаваш нещата чрез форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..този форум принципно е културен, познавам и доста хора от тука , за това и не говоря нищо.

Иначе във всеки форум има по някой палячо, който ще се изкаже неподготвен (не визирам никой).

проблема обаче е, че не може просто ей така да се изказваш неподготвен ..особено на тема чужди фирмени разходи, приходи, алчност....., поради простата причина, че нямате представа как точно се създава и произвежда един такъв продукт!!! ииии трябва да са ясни още няколко неща:

1. Много добре ви познавам и вас и колите ви, знам кои са расови , кои не толко .. .. а повече от шофьорите им, са ни лични приятели от години!

2. Трябва да се научите да правите разлика между 2 неща (например 2 циферблата, на двама различни производители, които нямат нищо общо). Да слагате всички циферблати под общ знаменател е голяма грешка! Това е се едно да сравнявате офроуд кола с такава за писта!

3. освен това .. има хора от форумите , които са клиенти, има и такива, които не са! едните няма нужда някой да ги кара да купуват, а другите не купуват (каквото и да им обясняваш и каквото и да им продаваш).

не е културно да се правят изказваня от сорта на "миризливи плаки", защото някой може да си помисли, че тези неща се произвеждат в градските тоалетни! Всеки сам знае кое е най-доброто за него и кое да купи! За това са определящи много фактори. Проблема е, че българина винаги има компетентно мнение по всеки въпрос, особено за неща, които никога не е виждал! Това леко дразни ...поне нас ни дразни, като четем от време на време форумите. Ние смятаме, че е крайно време малко да се промени народофилософията и правим всичко възможно по въпроса.

4. Ние не плюем конкуренцията! Смятаме, че нашите неща са различни. Имаме своя пазар навън и не се оплакваме от нищо! Виждали сме циферблати от всяка една конкурентна фирма, тук и навън. Ако искате можем да направим една сравнителна характеристика и да видим кой какво може, ние нямаме нищо напротив. НО , нека за да е по интересно да има залог (вие измислете какъв)!

На нас ни стиска ... а на вас?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кало добре се изказваш, прав си за българина, относно онзи сайт и онази снимка с бели цифрички, това не е много балансиран циферблат, както и да е, Лично мога да подкрепя Хтунерс, тъй като съм виждал как работят( и аз трябваше да съм им клиент, но $$$$ ме спряха), единствено бих попитал, Незнам за ауди 80 примерно, но моята 106-ца не и светят стрелките фабрично, ако се направи светлопроводимо фолио, демек само цифрите да светят, трябва да се гадае къде е стрелката, има ли решение и на този проблем?

П.С. Пробвайте вместо с бели плаки, с платинено сиви например, или имитация на карбон(ако има такова де) Из разни поршета и прочее съм виждал на живо и е много красиво:hilezh:

Благодаря за вниманието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с тебе брат не сме се виждали от сума време. При нас технологиите напредват и нещата са много различни от преди!

. ..с тези стрелки още се чудиме какво да правим .. ама май нещата отиват натам, че да ги произвеждаме сами ... ама има куп проблеми в тази насока и незнам дали си заслужава! за сега има 2 варианта:

това е първия, където свети целия кръг:

http://img87.imageshack.us/img87/6631/niss...omplasmaou7.jpg

и за другия вариат има една специална боя, но не съм имал шанс да я пробвам до сега!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако осветиш плаката с ултравиолетава светлина, дали стрелката намазана с онази боя няма да светне и тя. Или вече за очите няма да е много добре ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ултравиолетовата светлина от една страна прогаря ретината на окото, а от друга е много капризна когато свети друг вид светлина около нея. Стрелките могат да се направят от материал, който ..самия той свети! при колите с несветещи стрелки остава проблема, че няма как да се вкара диод точно под стрелката .. .. трябда да снимам една стрелка и да я постна тук, тогава ще разберете какво имам предвид. Не казвам, че не е възможно да се направи, просто изходя е неясен, и аз лично не бих се наел да да го правя за клиент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...