Jump to content

"Вода в краката"


Recommended Posts

Вчера сутринта си паля колата , тръгвам и в стелката до дем вода??? :cry: , тръгнах и се увеличи , спрях да видя какво става ами колкото имаше да тече явно изтече??, свалих джабката отгоре над нея има едно капаче, което се държи на пружина и зад него е радиатор-та този радиатор за парното ли е или нещо за климатика и възможно ли е конденза от климатика да потече през този капак , защото няма никакви други следи за вода отнякъде???Карах цял ден не се получи пове4е , ама сега излизъм и нещо ме притеснява какво ме чака в колата , дайте идея , случвало ли се е и на вас ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох , досега се рових вътре, и се надявам че не е от радиатора на парното водата, защото нивото в казанчето ми не е мръднало(досега), работи и сега няма теч???, а извода до който аз стигнах е че може би водата е от събралата се от многото дъждове вода под пластмасовия капак на вентилатора на парното-там намерих запушен гумен отвор през който да изтича водата , при мен беше пълно с вода , изчистих го изте4е около 0.5 литра вода, та искрено се надявам това да е било проблема и да няма пове4е изненади!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах абсолютно същия проблем, но не е радиатора на парното, а както казваш ти събрала се вода от дъждовете. Имах преди проблеми с инсталацията и явно не са уплътнили много добре кабелите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам този проблем. Става въпрос за изтичаща вода в краката. При по-дълга работа на климатика или по-често, се образува конденз във въздуховодите. При мен се излива при остър завой - стряскащо и неприятно. Казаха ми че има пробка за оттичане някъде, която се е запушила. Това трябва да ти реши проблема.

ПП. Ако откриеш лесен начин за отпушване пиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да със сигурност е от климатика, защото при загряла кола на един байр ми изте4е около 300 грама СТУДЕНА вода, цял ден съм на климатик и явно се събира конденз ама проблема остава за решаване ,защо то4но в краката изтича , ане вън , като спра някаде отдолу си капе -отвън както е нормално, та сега ще се оглеждам какво може да е запушено и от къде точно влиза.???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам този проблем ама не са 300 грама ами доста повече вода.. направо локва и на двете предни места.. а разхода ми на антифриз преди беше много голям и сега като се постопли времето започнах да сипвам вода понеже на антифриз не можех да смогна.. . дайте идеи как да действам ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де сега остава някой да ни обясни има ли връзка конденза от климатика с намаляне на антифриза, защото аз си мисля че няма , защото водата , която тече е студена , значи няма общо с антифриза, но от друга страна и на мен нивото на антифриза ми е намаляло с около 1см. или от макс. в момента е на положение мин. , незнам дали работата на климатика се отразява по някакъв начин на количеството на охладителната система .

Помагайте моля , че май станахме доста неразбиращите :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Климатика с антифриза няма нищо общо, според мен и съм почти сигурен. Разхода на вода/антифриз може да е от течове(сълзене) по инсталацията. Поправка с добавки за водата има ги по бензиностанциите. Ако са по-големи в сервиза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радиатора на парното е протекъл.Лошо ,много работа по сваляне на таблото.

Имах същият проблем на 80-та.

Може го тестваш - свържи 'накъсо' маркучите за парното дето влизат към купето, ако спре теча ще знаеш че е там проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...