Jump to content

Колата ми се пълни с вода - А3


Thriller

Recommended Posts

Здравейте имам следния неприятен проблем:Значи когато вали доста колата ми се пълни леко с вода тоест влиза вутре несе пълни,водата влиза някъде от под джапката там има едни като оплътнения и някъде от там влиза точно под нея и капе и тече по стелката.Може ли някой да ми помогне ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема ти явно е от климатроника че несе оттича навън и прелива и тече на стелката

Зад двигателя има едно капаче на изолацията между купето и мотора,просто го вдигни нагоре че сигурно е залепнало и ще изтече доста водица

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По скоро отточните тръби на отделението отпред. Сипи 2-5 литра вода и виж дали се оттича някъде. Ако ли не търси под решетката на чистачките в двата края или в средата за запушен отточен канал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колега, погледни дали не са ти запушени ръкавчетата за оттичане на водата (два броя са - под акумулатора и към ЕКУ-то ) и като се събере много вода, а вода може много да се събере, повярвай ми, да тече от някъде в купето.

Дано бързо да се пребориш с проблема, че валежите идват!

ПП Е не съм видял, че колегата Jacob12 е описал нещата. :rolleyes::)

Редактирано от masurev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имах подобен проблем при мен се появи зимата когато смених предното стъкло. Започна да се събира вода в колата когато завали капеше точно от под жабката. Оказа се че явно "майсторите стъклари" са разглобявали филтъра на купето. При мен проблема беше, че при сглобяване са си оставили ръцете и не са сложили хубаво уплътнението между основата на корубата на филтъра(пластмасата в която се поставя филтъра) и купето. Пролетта го разглобих наместих хубаво уплътнението и сега вече проблеми няма. Но говоря за А4 филтъра на купето се пада точно над жабката. За А3 незнам дали е там. Надявам се да съм ти полезен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има клапа под филтъра на купето за входящия въздух и на мойта не работи и си излиза като грешка на климатроника. Само като я мия ми влиза вода и пробвах преди миена махам филтъра и един найлон на негово място докато я измия и нямаше и капка вода. Ще трябва да се ремонтира, но не ми остава време, трябва да се види стъпковото моторче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...