Jump to content

"козметичен" проблем по таблото


BenX

Recommended Posts

колеги кожата на таблото която е до отворите за парното до стъклото е зела да се отлепя и реших да пусна тема щото пробвах да е зелепя един път не но много успешно не знам от долу под кожата каква е точно основата и кво лепило да използвам за тва реших да ви питам ако някой има представа.

За това става въпрос . Мерси предварително :D

dsc00812a.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти.Дано основата под кожата не е както на вратите (донапренена) щото е доста лоша и постоянно се люпи.Нямам представа какво е отдолу, просто споделям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ве, кажи каква е основата под тая кожа, че не съм срещал и аз така разлепена, като използваш лепило гледай да е термоустойчиво поне до 70градуса, че там точно се напича най-много, аз за корите на вратите ползвах на Бизон едно и след края на лятото държи още, това обаче ако основата е твърда и става за лепене :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

основата е донапренена аз имам същия проблем :steinigung: не съм търсил начин за решаването му .... засега не ми пречи :bia:

Редактирано от kozmosa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си знаеш наи добре но смятам че идеята за видиики хич не е добра.Друго,незнам дали няма да стане с прословутия поксипол,с тея реклами по TV дето му правят.С него си лепих гумената лаисна на задната врата и вече около 1год. си държи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето си го лепя с "Moment" -та на "Henkel",ако сте влизали при обущар мирише на същото лепило,едновременшното "Прома".От практикер мисля си купих еднолитрова кутия,тънкоста е да се изчисти добре повърхността от прах и най-вече мазно ако има,повдига се с някакви клечки да речем(аз ползвам за зъби) парчето за лепене,с една клечка за уши (или някаква четчица за рисуване от книжарницата) се обмазват много добре ДВЕТЕ повърхности и СЕ ЧАКА ПОНЕ 20-30 минути ДА ЗАСЪХНЕ!!! и на допир да не лепне,тогава със силен натиск(внимавайте,че залепне ли накриво трябва да се къса на здраво място) се събират повърхностите.Веднъж вече подлепях капака на пасажерския еърбег,но го претупах набързо и се надигна леко от едно местенце, сега пак го разкъсах и утре ще се борим :)

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиди при някой тапицер,за 5-10 лв. ще ти го направи.Той си знае как.Няма смисъл да се мъчиш излишно.И ако пак се разлепи,въпреки че не вярвам,поне можеш да отидеш и да му направиш рекламация.Иначе ще дадеш 4-5 лв. само за лепило,и гаранцията не е никаква,че ще стане както трябва. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...