Jump to content

Вентилатор на климатроник


epuk

Recommended Posts

Здравейте,

търсих, търси, ама с търсачката не успях да намеря информация.

Та, понеже трябва да сменя вентилатора на климатроника, който скърца ужасно и за съжаление, всякакви други опити се оказаха неуспешни, някой дали знае колко горе-долу струва един нов вентилатор?

Колата е C4 '92, ABC мАтор

Редактирано от epuk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз минах по този път, но не купих нов, а поправих стария. В Порше далеч не е 200 лв вентилатора, то да беше толкова ще е мн добре, за тези пари има разни заместители, даже ми предлагаха за 170 лв. Ето моята тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...НА+КЛИМАТРОНИКА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, имах същия проблем, такаа това се получава от това че ауди правят четките на мотора на вентилатора много твърди и те се вкопават в ротора, ако е спрял и го чукнеш отгоре и тръгне, значи е това.В порше въобще не е 200 лв, а е 600лв. Отидох до 1 морга и ми го дадоха за 70 лв + монтаж и доливане на фреон излезе 160лв. Зависи от къде ще си купиш вентилатора. Може да ти излезе 50лв или 600лв :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, аз намерих от едно момче във форум (Боби) и направо купих цялата коруба и всички моторчета вътре. На следващия ден ми го сложиха и сега е песен. Много добре работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...