Jump to content

2 проблема - колан и багажник


yovko

Recommended Posts

Колеги имам следните проблеми.

1. Когато съм с колан от време навреме писуква и светва индикацията на таблото, че съм без колан а аз съм с колан, така за 2-3 секунди после се оправя. След 20 минути пак. Забелязах че най-много се получава градско като спирам или по се мърдам напред назад. Извън града почти не се случва. Като се опитам да го направя умишлено дърпам колана не се получава много.

2. От днес багажника ми свети, че не е затворен. Опитвам се да го затворя уж се затваря но пак свети индикацията, че е отворен. Стори ми се че и не се заключва както трябва няколко пъти го затварям а после се отваря без да натискам бутона. Предполагам датчика за затворен или не или механизма за заключване но не съм много на ясно. Това се случи днес и няма много наблюдене но така или иначе нещо се изгабарка.

Някой срещал ли е подобени проблеми. Колата е А6 2005.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Индикацията за колата може да ти я изключа софтуерно, ако искаш, незнам как да ти помогна, да не би да слагаш няква чантичка на пасажерската седалка?

За проблема с багажника, май ще трябва да се купува нов модул. Тука двама колеги сме засега с тоя проблем - аз и Sag. Блъскам вратата по 5 пъти, за да се затвори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За багажника явно нещата ще се сведат до смена на брава, за момента се оправи като се стопли малко времето или просто така се случи.

За колана не е от другото място. Когато има някой до мен и той е с колан пак се случва да изписука. Така, че според мен е от шофьорското място. Датчика дали съм с колан или не сигурно е счупен нещо но немога да съм сигурен защото не съм специалист. Ако може някои да помогне с идея как да го проверя. Ако не успея сам ще отида на сервиза и там трябва да открият бъга.

Благодаря на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...