Jump to content

АУДИ


M O N I

Recommended Posts

Уважаеми ,колеги, аз също карам ауди и мога да кажа че съм почитател на марката.Сигурно ще се съгласите с мен ,че за да вземеш всичко от колата си и да кажеш СУПЕР трябва да я поддържаш ,и то много яко...(за да получиш ,трябва да дадеш) Вчера се регестрирах и зададох въпрос (виж имам въпрос).Благодаря на отговорилите, но трима направо ми теглиха благословия до 9-то коляно(незнам защо се сещам за Донъо Донев) ,та се запитах:

- Кога един човек става фен на една марка кола?

или това е порато израз понеже той или някой кара такава ?,а може би иска да бъде интересен ! И понеже според мен да се наречеш ФЕН трябва си наясно с историята на тази марка ще задам няколко въпросчета за някогашните "сребърни стрели". :D

1- Коя год. е основана компанията ?

2- Какво означава АУДИ и четрите сплетени кръгчета?

3- Коя год. ауди поставя рекорд за скорост и каква е та ?

4- Каква е причината да напуснат тези състезания ?

Надявам се повечето от вас да знаят тези отговори. Имаме една поговорка"бий за да те уважават" засега в 24те на Лъо Ман нямат равни, но аз наистина сте стана Ф Е Н ,а и ще се радвам да ги видя естествено на най-голямото състезание ,а именно Ф 1. :lol: МОНИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, Чукча не читатель - Чукча писатель...... май нещо такова се получава... :lol:

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=7081

Тук си имаме едно такова местенце - ЗЛАТЕН ФОНД.... попрочети го, и ако имаш още въпроси - дерзай!

Редактирано от Lord of the Rings
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю, и аз бих ти теглил една, щото си има цял раздел за историята на Ауди, на quattro, а ти отваряш тема без да си ги погледнал дори! И понеже не си първия, а няма да си и последния, е нормално хората дето са ги писали тия работи да не са особено щастливи, че могат да ти избодат очите тия статии, а ти даже не си си направил труда да прочетеш първо, какво сме написали и после да си задаваш въпроси!

Как да е, добре дошъл, и първо попрочети, па после ако не ти е ясно нещо - питай на воля :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братко M_O_N_I, уважително ще ти обърна внимание върху факта, че освен, че не четеш, пусна един и същи въпрос в четири теми и то без голяма връзка с въпросните теми. Това е леко, хм, тийнейджърско поведение на пръв поглед и е нормално да получиш няколко благословии като за начало. Нормално е.

Вземи си поука, не спами още с първите си постове и нещата ще придобият леко по-друг облик. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мони, здравей и от мен :rotcol:

Според мен за да си фен на една марка не си длъжен да познаваш нейната история а просто да я харесваш и да ти носи удоволетвореност. Обикновено и най масово хората стават фенове на тази марка на която се качат първо, това е неуспорим факт. Има фенове на всякакви автомобили дори на Трабант и Вартбург, чиито автомобилни достойнства се броят на пръсни, но пък са различни. Аз лично харесвам много марки, но най-голям фен съм на немските автомобили, а именно на Audi, Mercedes, BMW и не на последно място Porsche.

Харесвам също и VW, Peugeot, Хонда, Тойота и Alfa Romeo.

Първата ми кола бе VW в което бях влюбен, после си купих Ауди и съм потресен от качествата на този автомобил, от този момент започна моята любов към марката с четирите преплетени кръга

Харесвам в Ауди най-вече стила, това невероятно съчетание между спортност

и елегантност , нещо рядко срещано при другите производители :)

............................

Добре дошъл сред нас феновете на Ауди :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди състезанието екипът на Мерцедес-Бенц е бил изправен пред задачата да намали масата един W125, понеже не се е вписвал в изискванията за максимално допустимо тегло на болида. Решили са проблема, като са изтъркали боята. Така болидът е станал сребрист, та оттам и наименованието "сребърните стрели".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...