Jump to content

Чистачките ми не работят. Идеи?


Thriller

Recommended Posts

Проблемът ми е, че чистачките ми не работят изобщо. Като дръпна лоста към мен, моторчето за водата бръмчи, но чистачките не се движат. На нито една от позициите на лоста чистачките не работят. Прегледах бушоните отляво до вратата, но нямам изгорели. От какво може да е?

““““““““

Izvinqvam se za nachina mi na pisane no puskam temata ot telefona.Znachi problema mi e,che chistachkite mi ne rabotqt izobshto.Kato drupna losta kam men motorcheto za vodata bramchi no chistachkite nese dvijat.Na nito edna ot poziciite na losta chistachkite ne rabotqt.Pregledah bushonite ot lqvo do vratata no nqmam izgoreli.Ot kakvo mojw da e?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А задната работи ли?И виж по-специално F24(20А) предпазител, той е точно за чистачките.Ако не е от бушон,другият вариант е лостче,моторче на чистачките или блокирал механизъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз нямам задна чистачка. Но мисля, че лоста работи, защото управлението на борд компютъра си е ОК и като дръпна към мен пуска вода.

"""""""""""""""""""""""""

Ami az nqmam zadna chistachka.No mislq che losta rsboti zashtoto upravlenieto na bord kompa si e ok i kato drupna kam men puska voda

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако и бушонът е здрав, най-добре да се закачи на ВАГ-КОМ, защото по Аутодата дават , че след ключа имаш контрол-модул на чистачките и от него сигналът отива в моторчето.Но първо виж дали като пуснеш от лоста не бръмчи моторчето, тогава просто ти е запекъл механизмът и трябва да го свалиш и да го смажеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи свалих механизмите и едната ос беше запекла почистих я смазах я зглобих ги и ги пуснах но не бяха нагласени и едната чистачка опря в капака и лспряха.Сега от ново не искат да работят вързвам моторчето директно към акомолатора и си работил.a като сложа буксата и оправлявам от вътре не иска

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чистачките тръгнаха преди малко но немога да ги оправлявам тръгват и се спират когато си искат и спират на средата! и няма степени на бързина,От какво е това ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Релетата се намирт в долната част на таблото, трябва да махнеш кората под волана, точно над педалите и краката ти. Трябва да развиеш няколко болтчета и да се извади от щипките. Самото реле не знам кое точно е при теб, разгледай ги и евентуално по метода на изключването. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен рлето се намира под волана в краката номера му е "100" свалих го почистих го и го монтирах отново и проблемите ми изчезнаха!Благодаря на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...