Van4ev1 Публикувано 4 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 Може ли да ми кажете с какъв цокъл са всички крушки по фаровете на ауди А6 Ц5...интересувам се наи-вече от късите,дългите и фаровете за мъгла.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ghostdog Публикувано 4 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 (Редактирано) къси H1, дълги H7 ако не се лъжа, за фаровете за мъгла незнам, моите ги няма може да провериш тук цък Редактирано 4 Февруари 2011 от ghostdog Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 4 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 Трябва със сигурност да знам защото ще си поръчвам ксенон на късите и да не объркам поръчката... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ghostdog Публикувано 4 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 затова ти дадох линк иначе на късите ако не си със заводски ксенон 100% са H1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 4 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 благодаря за линка,но нещо не можах да се оправя с него...иначе не съм с заводски ксенон,но ще си слагам ...и чух че а6-цата имала някаде джобове за баластите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ghostdog Публикувано 4 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 4 Февруари 2011 от долната страна на фаровете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petkovm Публикувано 5 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 5 Февруари 2011 Н1 къси,Н7 дълги,Н3 халогенките,В мястото за баласти можеш да сложиш само една. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 5 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 5 Февруари 2011 благодаря,сега остана да намеря някой да ми ги монтира качествено.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 5 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 5 Февруари 2011 (Редактирано) Така като гледам снимките, на колегата колата е преди фейса (ако там е неговата кола) и крушките са така. Но за да е пълна темата - след фейса са къси H7, дълги H7. Фаровете за мъгла са H3 и на двата варианта.Може да послужи на някой. Редактирано 5 Февруари 2011 от bokouser Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 9 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2011 Колеги,сигурни ли сте че на късите съм с H1,защото доставчика от който си бях поръчал ксенона ми отказа поръчката,тъй като такъв ксенон с крушка H1 никой не търсел в България и съответно не го внасяли, спореше с мен че крушките ми са с цокъл H7....да не би да е станало някакво объркване? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geraka Публикувано 9 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2011 Коя година е колата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 9 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2011 98' ..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mimo160 Публикувано 9 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2011 H1 са ти късите,нещо доставчика ти не е в час. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 9 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2011 (Редактирано) Бърка се с фейса сигурно. Ето нагледно точно за твойта година:http://tuning-sport.com/bg/products/view/506.html?gID= Редактирано 9 Февруари 2011 от bokouser Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Markoff Публикувано 10 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2011 Вчера си монтирах ксенон и си бях поръчал само H7 тъй като последно такава крушка си купувах. Трагвам да го слагам и какво да видя късите са H1, а дългите H7. Трябваше да си купя втори комплект, макар че исках само на къси ксенона. Но относно тема да къси - H1, дълги - H7. Колата е Ауди А6 '98. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 14 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2011 Колеги изгоряла ми е едната крушка която осветява номера отзад,моля кажете какъв вид е крушката (ако може дайте някаква снимка) и как точно се сменя,отваря ли се отвътре кората на багажника? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 14 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2011 (Редактирано) C5W Изглежда така: Редактирано 14 Февруари 2011 от bokouser Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 15 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 а как точно се сменят? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 15 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 (Редактирано) При теб не знам точно, мойта е авант, само знам, че са еднакви крушките.Най-вероятно отвън се отвиват прозрачните пластмаски, погледни дали има винтчета, ако има значи е от там. Редактирано 15 Февруари 2011 от bokouser Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 15 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 При теб не знам точно, мойта е авант, само знам, че са еднакви крушките.Най-вероятно отвън се отвиват прозрачните пластмаски, погледни дали има винтчета, ако има значи е от там.Има винтчета на пласмаските отвън,.....само дето нямам толкова малка отверка,утре ще купя и ще пробвам....направо мисля да ги заменя с ЛЕД,за да намля консумацията на ток... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 15 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 Ами аз от там ги отвивах и до колкото си спомням брах ядове с номера, нещо май пречеше. А той е с катаджийски нит и трудно се маха, но се оправих. Тогава не бяха толкова разпространени тия ледчета, иначе и аз щях да сложа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 15 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 Само да те попитам,като отвия винтчетата пласмаските падат ли надолу (излизат ли) или се отварят настрани някакси ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BeckoTDI Публикувано 15 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 От едната страна се държат на винтчето от другата на щипчица. От страната на винтчето, се дърпа леко надолу, после настрани в негова посока и се измъкват. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 15 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2011 благодаряблагодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zorba Публикувано 27 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2011 да не отварям нова темана А6 2005 год. за да се смени крушка, която като я гледам от вън е обикновенна от 21W, пише че трябва да се ходи в сервиз защото се сваляли много неща зарати достъпа.имате ли представа какво се сваля? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване