Jump to content

Скици на новото А3


rolin

Recommended Posts

Audi A3 concept

Ами от А5 насам не ме е кефило Ауди така, без никакви забележки.

:) VAG дизайн. Лошото е че много взеха корейските да наподобяват на VAG Group. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На ниво скици почти всички коли изглеждат супер. Стигне ли се обаче до серийно производтво и почти винаги изглеждат доста по-обикновено и неспортно.

Обаче на скиците какъв цолаж джанти им лепват винаги - не произвеждат гуми за такъв. :)

В крайна сметка ще има ли нова А3?

Ауди доста дълго задържаха актуалния модел, а изкараха и А1. Останах със съмнение, че няма да подновят А3 като модел, което ще е доста странно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом имат концент за Женева,почти сигурно е че ще има нов модел.Макар че този клас малко обезмисля А4.

Сигурен съм че се доближава по габарите до по-голямата си сестра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

глобална криза ала-бала, а пък се избиват да пускат нови и нови модели на пазара кой от кой по-нов и по-скъп :steinigung: ... лично на мене снимката ми харесва, но подкрепям мнението, че на скица е едно, а на яве друго, всички сме гледали много такива фантастични рисунки, а после сме се разочаровали в действителност ...

те почнаха като на конвейр да ги пускат на пазара тези коли ... че то кога излезе новата (последната) А3, вече нова да пускат ... все едно гледам модели на самсунг в интернет ... по много и все еднакви :)

то ако трябва да се говори за тази А3, то и за А2 да се говори тогава, от това което чета из нета май ще има и нова А2 ... а мен лично като коли А1, А2, А3 малко ще се препокриват все малки градски коли, предполагам двигателите ще се препокриват, освен ако не пуснат някои 1.0 или 0.8 :D

струва ми се като цяло че повечето автомобилни компании трябва да се насочат към друг тип автомобили - алтернативни на това което караме сега, стига сме командвани от петролни магнати и Хамерика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

глобална криза ала-бала...

Ами някъде прочетах, че Ауди се задъхвали с поръчките от началото на годината. Не можели да изпълнят всички заявки и затова удължили времето за доставка на нов автомобил от 2 месеца на 4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

глобална криза ала-бала, а пък се избиват да пускат нови и нови модели на пазара кой от кой по-нов и по-скъп :respekt: ... лично на мене снимката ми харесва, но подкрепям мнението, че на скица е едно, а на яве друго, всички сме гледали много такива фантастични рисунки, а после сме се разочаровали в действителност ...

те почнаха като на конвейр да ги пускат на пазара тези коли ... че то кога излезе новата (последната) А3, вече нова да пускат ... все едно гледам модели на самсунг в интернет ... по много и все еднакви :bia:

то ако трябва да се говори за тази А3, то и за А2 да се говори тогава, от това което чета из нета май ще има и нова А2 ... а мен лично като коли А1, А2, А3 малко ще се препокриват все малки градски коли, предполагам двигателите ще се препокриват, освен ако не пуснат някои 1.0 или 0.8 :)

струва ми се като цяло че повечето автомобилни компании трябва да се насочат към друг тип автомобили - алтернативни на това което караме сега, стига сме командвани от петролни магнати и Хамерика :hilezh:

Aуди май май ги е подминала кризата хах а пък и VAG e голяма група така че е нормално да има яко финансиране за развитие на Audi след като е най-бързо развиващия се бранд в последните години. Аз лично бях леко разочарован от А7, концепта беше доста по-добър от серийното, но предполагам на живо ще е още по-впечатляващ. За някои неща обаче не съм съгласен с теб, сегашният модел А3 е от доста годинки на пазара и хич не е от скоро.Коли като А1 и А3 хич не се припокриват, все са градски да, но има доста голяма разлика в размерите на А3 и А1... А2 е нещо по средата от което Ауди се отказаха и направиха А1 и предполагам че за сега няма да има ново А2, но нищо не се знае....А1 няма мотор под 1.2 следователно няма как горните модели да имат изброените от теб литражи на моторите. Нали се сещаш че докато има петрол никой няма масово да се насочва към алтернативи, виждаш че големите концерни имат кви ли не алтернативи, на батерии, на горивни клетки, хибриди и т.н. но докато има масово петрол никой няма да се насочи изцяло към алтернативите....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, опитах се да съм лаконичен в отговора си :) не взимай думите ми на сериозно ... просто преплитам истината със смешното ...

Сега ще ти кажа защо сравнявам така леко А1, А2 и А3 ... айде А2 може да не го намесваме толкова, защото няма такава година, за да е конкретно сравнението ...

една А3, 2010 година дизелова е около 40 000лв. , една А1 2010 година дизелова е пак около 40 000лв. какъв е смисъла аджеба да има две градски коли на сходни пари от които явно е че А3ката е по-добра :zustimm:

За А2 мога да кажа че този 1.2тди двигател е доста сполучлив, да не говорим че когато решиш че тая кола не те кефи вече можеш да земеш добра сума пари за каросерията :D все пак е халминка :) И веднага казвам защо е сполучлив за мен, малък данък, малка застраховка, малък разход ~3/100 ... принципно би било по-добре да са повече тези модели ... Не знам дали се вкарвам в някфи филми, но цената на горивата върви главоломно нагоре и така като гледам, поне от както карам кола бензина да падне не съм видял или и да падне с 0,20 сотинки после го дигат с 0.25, да избият ... тва дето са загубили ... от 1.80 на 2.00, та на 2.20 ... и сега 2.40 :) Дори алтернативата газ и метан би била по-добра, та и по евтина от бензина и дизела ... Според това което следя по телевизията и от това което чувам от общообразователните канали е че двигателите изразходват едва 25% от капацитета на горивото ... та дефакто всеки път като заредиш 75 % от парите ти отиват на вятъра ...

Иначе че ВАГ са големи, спор няма ... че чичковците Ханс също са големи мозъци пак е вярно ... но защо трябва да се чака да свърши петрола, че да се почне да се търсят други решения на проблема ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами някъде прочетах, че Ауди се задъхвали с поръчките от началото на годината. Не можели да изпълнят всички заявки и затова удължили времето за доставка на нов автомобил от 2 месеца на 4.

Те с тея нови модели избиха рибата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...