Jump to content

Какъв тип коли правят Ауди?


A3_Ambition

Recommended Posts

Колеги, спорим тук с един приятел(от скука) дали Ауди правят по-скоро спортни автомобили или по-скоро обикновени, градски...Аз лично съм на мнение и за трите марки(Мерцедес, БМВ и Ауди), че освен, че са в премиум сегмента, като возила можем да ги определим и като спортни, разбира се не в смисъла на Ферари или Ламборгини, а по-скоро като детайли, аеродинамична форма и всякакви други белези на по-агресивен и по-спортен външен вид. Например Опел не можем да кажем, че правят спортно изглеждащи коли, нито пък да речем Тойота(с изключение на може би 1-2 модела). Интересно ми е позиционирането на Фолксваген, които са с еднакви части в повечето случаи с Аудитата, но някак си визията им е повече като на "обикновен автомобил" отколкото на по-спортно изглеждащ. Вие какво мислите по въпроса? Според вас по-скоро спортни ли са Ауди в смисъл на отделни елементи по колата или по-скоро са просто по-луксозна, но иначе стандартна градска кола?

П.П. може би темата ми не е за точно този раздел, извинявам се предварително на модераторите, ако има по-подходящ раздел за случая...

Редактирано от A3_Ambition
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега AUDI е всичко в едно!!! Гледай това и ще разбереш -

:2gunsfiring_v1:

П.П. Само ако някой може да ми каже коя е марката до Алфата, защото на мен ми прилича на знака "край на ограничението"???

Редактирано от Komandira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега AUDI е всичко в едно!!! :2gunsfiring_v1:

П.П. Само ако някой може да ми каже коя е марката до Алфата, защото на мен ми прилича на знака "край на ограничението"???

Много е кофти качеството и аз се чудя :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо се развам, че колата който карам сега я има във 4-ката от рекламата :zustimm:

Сега Ауди правят коли или моята стара 80-ка доказва това. Новите модели са готини, запазват традицията в дизайна, но нямам пряк контакт за да коментирам повече. За мен Ауди е качество и консерватизъм, няма как да кажеш това е кола коята е младежка и спортна. Разбира се като голяма 3-ка Ауди, БМВ и Мерцедес покриват всички сегменти и предлагат за всекиго по нещо. Страст и тръпка има повече в други марки, на Ауди си е Ауди и си има място в сърцата на клиентите си.

Да бих си купил и пак карал Ауди! Заради традициите и дизайна, надявам се същото качество. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Първо се развам, че колата който карам сега я има във 4-ката от рекламата :(

... запазват традицията в дизайна... За мен Ауди е качество и консерватизъм...

Да бих си купил и пак карал Ауди! Заради традициите и дизайна, надявам се същото качество. :hilezh:

Всъщност огромната разлика между германските автомобилни концерни и всякакви други е, че те имат една традиция, линия, консерватизъм ако щете във моделните си гами. Просто, ако покажеш на човек който не разбира интериора и елементи на Ауди да кажем, че за тях говорим конкретно от 1997г., 2002г., 2009г. ще направи пряка връзка между тях. Тези марки си държат на традицията, не са като френските например веднъж Ц5 на Ситроен изглежда по един начин след няколко години по коренно различен... А Ауди от 90-те години насам са малко като свързващото звено между Мерцедес и БМВ, които съответно са представители на спокойствието и спорта в шофирането и возенето им. Е не след дълго са се осъзнали защо част от клиентите им "емигрират" към Инголщад :( и сега предлагат от всичко по малко. Но според мен Ауди и сега си е спортно-елегантния хибрид между БМВ и Мерцедес на пазара. :(

Редактирано от cecko_tdi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...