djemo Публикувано 6 Август 2007 Доклад Share Публикувано 6 Август 2007 Добро утро колеги, Любопитно ми е дали фаровете от А6 (94-97г.) могат да бъдат сложени на А100. Външно разликата е минимална, но не знам как се захващат. Както се досещате аз искам да ъпгрейдвам 100-рата си. Та ако някой вече го е направил, нека да пише. Не знам би ли станало със старата решетка или трябва и тя да се смени? Ако въобще става... Благодаря предварително за отговорите ви!Емо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 6 Август 2007 Доклад Share Публикувано 6 Август 2007 трябва да смениш и предния капак заедно с фаровете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nobody_lbg Публикувано 7 Август 2007 Доклад Share Публикувано 7 Август 2007 също така мигачите и калниците Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Djack_ Публикувано 7 Август 2007 Доклад Share Публикувано 7 Август 2007 също така мигачите и калниците Иначе си стават без проблрм... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djemo Публикувано 7 Август 2007 Автор Доклад Share Публикувано 7 Август 2007 Така казано си звучи като виц Все пак благодаря, колеги! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 7 Август 2007 Доклад Share Публикувано 7 Август 2007 (Редактирано) Аз съм виждал 100 С4 с два вида фарове,като едните наподобяват тези на А6 С4/имат нещо като лупа/.Не знам дали се касае за опция срещу заплащане или за дата на производство.Но намирам,че имаш шанс за нещо по-оригинално без такива гимнастики. Редактирано 7 Август 2007 от Emillion Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 8 Август 2007 Доклад Share Публикувано 8 Август 2007 касае модификация...всички S4 и всички TDI са с такива фарове с лупи и вграден халоген.hint: при огромния халоген в бронята на стотицата никакъв шанс за добър поток към intercooler-а, който е в подкалника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване