VASKONAY Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Здравейте колеги!Проблема ми е следния:Като затворя шофьорската врата осветлението в краката ми, на вратата и на големия лампион в салона не гаснат!Къде е проблема? Благодаря предварително на всички отзовали се бързо, защото май акумулатора ще ми замине! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Дори и след 20 минути не гасне?Скоро някой да си е "играл" с копчето на плафона? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Проблемът отново е в микро ключето на бравата-Решението е нова брава.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
knejata Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 използвам темата да попитам , възможно ли е времето през което плафона свети след излизане от колата да се променя? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Възможно е колега,сложи си едни ЛЕД-крушки с диоди и ще ти свети 3 пъти по-дълго Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 С кондензатор и диод може да се удължи светенето Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VASKONAY Публикувано 11 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Дори и след 20 минути не гасне?Скоро някой да си е "играл" с копчето на плафона?Не съм си играл каквото и да означава това!Сложил съм го на нула поне той да не свети!Те светят дори в движение, мамка му!Проблемът отново е в микро ключето на бравата-Решението е нова брава.... Нова брава! Цифра???Проблемът отново е в микро ключето на бравата-Решението е нова брава.... Гледам че си продавал такава!Това ключе не се ли смазва ако е клеясало евентуално? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 11 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2011 Потърси в темата за нагледни материали, мисля,че имаше снимков материал за това микроключе за А4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 12 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2011 Не съм си играл каквото и да означава това!Сложил съм го на нула поне той да не свети!Те светят дори в движение, мамка му!Нова брава! Цифра???Гледам че си продавал такава!Това ключе не се ли смазва ако е клеясало евентуално?Aз продавах такава брава,но я купиха отдавна...давах я за 50 лв. Иначе нова такава струва 300-400 лв взависимост дали е шофьорска или не.Търси по моргите там можеш да я намериш от 50 до 150 лв.Иначе в момента продавам една брава за лява предна брава за 20 лв,но тя е с проблем-работи и механиката,но не работи електрониката за централно заключване-микроключето за плафоните работи.Ако искаш можеш да си го смениш сам. Самото микроключе не подлежи на ремонт и смазване,само на заменяне,но е неоткриваемо в БГ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 12 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2011 Възможно е колега,сложи си едни ЛЕД-крушки с диоди и ще ти свети 3 пъти по-дълго В смисъл, че по някакъв начин се следи консумацията или друго имаш предвид?Защото на мен ми се струва, че от началото на зимата, плафоните започнаха да гаснат по-рано след излизане от колата, но може и само да ми се струва. Да не би да има нещо общо със състоянието на акумулатора? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 12 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2011 бавното гаснене на плафонити се управлява от кондензатори- плафоните черпят тока от тях,когато кондензаторите се изпразнят,плафоните гаснат, ЛЕД крушките консумират 3- пъти по-малко ток=> гаснат по- бавно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 12 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2011 Значи може би така ми се струва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VASKONAY Публикувано 13 Февруари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Февруари 2011 Дори и след 20 минути не гасне?Скоро някой да си е "играл" с копчето на плафона?За мое най-голямо учудване осветлението гасне след доста време!Дали е след двадесет минути не знам, но гасне.Това пък какво е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van4ev1 Публикувано 13 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Февруари 2011 това е защитно реле,за да не ти падне акомулатора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване