Jump to content

АUDI A8 3.3 TDI


Recommended Posts

Здравейте,имам проблем със запалването на АUDI A8 3.3 TDI изгасна за гориво и неможе да я запалим.Ако някои може да помогне!Благодаря,предварително:)/>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че първо това тр да направите и вижте дали върви нафта към помпата, предполагам маркучите са ти прозрачни там.

Редактирано от PAVKATA26
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои може ли да помогне с мнение защото в колата има нафта и достига до помпата,но колата не пали. има проблем че не достига гориво във всички дюзи някои с предложение как да я оправя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвиваш дюзите една по една(но не до край) за да излезе въздуха! Затягаш след като видиш, че почва да избива нафта!

Поне при V6 така съм процедирал на 36 градусов пек :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намираш си ръчна помпичка с клапанче от френски автомобил, нанизваш я преди горивния филтър с преходни маркучи, защото на френските е Ф 8мм, а на 2.5ТДи е Ф 12мм, не знам за 3.3ТДИ колко ще е... Развиваш леко дюзите ипочваш да помпиш, докато завърти нафта в системата и въздуха в прозрачния маркуч изчезне максимално, следва въртене на стартера 10-на секунди, после затягане на дюзите, после пак въртене на стартер по 10-на секунди с паузи. След обезвъздушаването и запалването помпичката се маха, като се внимава минимално количество нафта да се върне в резервоара при преместването на маркуча.

ПС

Ако горивния филтър не е бил пълен, по този начин се напълва, а ако е пълнен ръчно през пробката отгоре, медната дифтунга се обръща наобратно и се притяга добре, защото е най-високата точка на системата. Не знам защо само тези коли от това поколение нямат помпа за подналягане преди ГНП, или поне гумена ръчна помпичка, пълна загадка ми е, направо недомислие - свършиш горивото и край...

Редактирано от ogip
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорих ти в другата тема.

"Активирай чрез VAG-COM подкачващата помпа за около 30 сек. като предварително откачиш маркуча на обратната нафта към филтъра.

http://elsaweb.spagh...95.89/23630971/

Дано да помогне. "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...