Jump to content

Лупи ксенон А4 99-00год.

enviro

Recommended Posts

Здравейте колеги интересува ме някой имал ли е проблем с старите лупи от фаровете Ауди а4б5 и да е решил да си сложи от тези китове ксеноновите който се предлагат на пазара или по точно ксеноновите лупи. Просто да изкара старата лупа и да постави от тези ксеноновите и ако има такива доволни ли сте Благодаря Ви :)

Става въпрос за тези лупи http://www.bktuning.net/Photos/Xenon/ProjNew/ProjMini.jpg

Редактирано от enviro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е разликата м/у сток и ксенонова лупа беше мисълта ми ;)

ПП: намерих ги в тоя сайт, ясно.. никаква, просто тия са за вграждане в рефлекторен фар

Редактирано от Nightmarez
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто моята дясната свети много слабо явно е от самата лупа защото сменям ксенона от единия фар и го слагам на другия но същата работа а гледам че от тези продават на бройка което ще е по добре от нови фарове:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно е от рефлектора зад лупата ;)

Рециклират се. Ново амалгамово покритие. В Асеновград и Стрелча знам, че правят тез процедури.

Асеновградчанина ми взе по 20лв. на парче. Не съм доволен от покритието... не е гладко, като огледало (оригинално е така), а наподобява портокалова кора... При всички положения връща фара към нов живот ;)

Ако някой има отзиви от Стрелча нека сподели.

ПП:колега от форума ползвал услугите на "Еверт лак" Стрелча http://audibg.com/fo...opic=38953&st=0

моя рефлектор след интервенцията в Асеновград

5274106s.jpg

Няма спор, прецакан съм :hilezh:

ПП 2: същия рефлектор рециклиран в Стрелча:

69755454.jpg

Редактирано от Nightmarez
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликата е видима да но се намирам в бургас и май ще е малко трудно то като за начало е хубаво да се знае с сигурност от какво може да е защото бях прочел някаде че самите лупи нещо започвали да се лющят ще е труден размисала сега над този фар. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но се намирам в бургас

Еконт, Спиди...

за начало е хубаво да се знае с сигурност от какво може да е

Разглоби го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...