methandienone Публикувано 20 Май 2013 Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 Здравейте, извинявам се ако има такава тема вече, но не я намирам. Аудито е а3 с AGU мотор сложих първо ГИ колата вървеше нормално, но след като сложих чип след 3500 оборота при рязко подаване на газ забива муцуна (на бензин няма никакви проблеми) ходих при няколко газаджий и едни вдигаха ръце друг ми каза, че като е чипосана времената на дюзите са минали 28-30 милисекунди пък газовия инжекцион немогъл да поддържа такива времена. Предварително Ви благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostov82 Публикувано 20 Май 2013 Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 Аз за това първо питах моя газаджия дали ще може да настрои колата на Газ със Чип и ми каза точно това,че ще има проблеми с времената за впръскване.Други колеги тука от форума пък си карат без абсолютно никакви проблеми на Газ+Чип.Явно си е до подборана компоненти за Газовия инжекцион.Ти с каква марка Газова Уредва си? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petkovm Публикувано 20 Май 2013 Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 (Редактирано) Когато си слагах ФОБОС-а момчето каза,че мога да се раздавам до 240-250кс Редактирано 20 Май 2013 от Petkovm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
methandienone Публикувано 20 Май 2013 Автор Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 Auto Gas Itaila е ГИ Газаджиите при който ходих във Варна ми развиват някакви теорий, че нямало ГИ, който да поддържа 30 милисекунди времена. А тук пишат за някакъв Иво машината в София, който оправял такива проблеми, но не му намирам телефона намерих само 1 номер на който никой не вдига кажете до сряда съм в София къде мога да отида на кадърен газаджия? Благодаря за съдействието! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 20 Май 2013 Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 (Редактирано) Ето ти актуалния му телефон, скоро се чухме и го записах, 0883 353299, а колкото до тези 30 мс. на бензин, те няма да са проблем ако се умножат с нисък коефициент, например при коефициент в таблицата 0.8 , газовото време ще е 24 мс., а при 0.7 ще имаме 21мс., и всяка една рейка може да се справи, затова е нужна по-голяма дюза, както и по-високо и стабилно налягане, а повечето съвременни системи при газови времена над 24 мс, оставят газовата рейка в отворено положение и всичко е ОК. Редактирано 20 Май 2013 от eurogas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
methandienone Публикувано 20 Май 2013 Автор Доклад Share Публикувано 20 Май 2013 eurogas Много благодаря за информацията, още утре ще го потърся. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
methandienone Публикувано 21 Май 2013 Автор Доклад Share Публикувано 21 Май 2013 Този телефон не е актуален... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikom Публикувано 21 Май 2013 Доклад Share Публикувано 21 Май 2013 еми да вдигнат диференциалното налягане или да разширчт дюзите и да смъкнат коефициентите до 22-23 при натоварване Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
methandienone Публикувано 21 Май 2013 Автор Доклад Share Публикувано 21 Май 2013 Ами не знам какво да правя вече.... Във Варна ми казаха нови бензинови дюзи, нов чип и пак при газаджиите за настройка, което отива 500лв нов чип+ 100-200 за дюзи и още 40-100лв за настройка при тях и отива до небесата за кола на 15г. Утре отивам последно тук в София при едно момче ако стане стане с настройка ако не ще си карам на БЕНЗИН. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikom Публикувано 21 Май 2013 Доклад Share Публикувано 21 Май 2013 няма нужда от нови дюзи ако вдигнат диференциалното или увеличат размера ще спадне инжекторното време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eurogas Публикувано 22 Май 2013 Доклад Share Публикувано 22 Май 2013 Този телефон не е актуален...Значи пак си го е сменил, сори. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване