Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, извинявам се ако има такава тема вече, но не я намирам. Аудито е а3 с AGU мотор сложих първо ГИ колата вървеше нормално, но след като сложих чип след 3500 оборота при рязко подаване на газ забива муцуна (на бензин няма никакви проблеми) ходих при няколко газаджий и едни вдигаха ръце друг ми каза, че като е чипосана времената на дюзите са минали 28-30 милисекунди пък газовия инжекцион немогъл да поддържа такива времена.  Предварително Ви благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за това първо питах моя газаджия дали ще може да настрои колата на Газ със Чип и ми каза точно това,че ще има проблеми с времената за впръскване.Други колеги тука от форума пък си карат без абсолютно никакви проблеми на Газ+Чип.Явно си е до подборана компоненти за Газовия инжекцион.Ти с каква марка Газова Уредва си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Auto Gas Itaila е ГИ Газаджиите при който ходих във Варна ми развиват някакви теорий, че нямало ГИ, който да поддържа 30 милисекунди времена. А тук пишат за някакъв Иво машината в София, който оправял такива проблеми, но не му намирам телефона намерих само 1 номер на който никой не вдига кажете до сряда съм в София къде мога да отида на кадърен газаджия?

Благодаря за съдействието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти актуалния му телефон, скоро се чухме и го записах, 0883 353299, а колкото до тези 30 мс. на бензин, те няма да са проблем ако се умножат с нисък коефициент, например при коефициент в таблицата 0.8 , газовото време ще е 24 мс., а при 0.7 ще имаме 21мс.,  и всяка една рейка може да се справи, затова е нужна по-голяма дюза, както и по-високо и стабилно налягане, а повечето съвременни системи при газови времена над 24 мс, оставят газовата рейка в отворено положение и всичко е ОК.  :zustimm:

Редактирано от eurogas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми да вдигнат диференциалното налягане или да разширчт дюзите и да смъкнат коефициентите до 22-23 при натоварване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не знам какво да правя  вече....  Във Варна ми казаха нови бензинови дюзи, нов чип и пак при газаджиите за настройка, което отива 500лв нов чип+ 100-200 за дюзи и още 40-100лв за настройка при тях и отива до небесата за кола на 15г. Утре отивам последно тук в София при едно момче ако стане стане с настройка ако не ще си карам на БЕНЗИН.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма нужда от нови дюзи ако вдигнат диференциалното или увеличат размера ще спадне инжекторното време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този телефон не е актуален...

Значи пак си го е сменил, сори. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...