kinjal Публикувано 23 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2007 1,2 и четвърта са си наред третата я няма и много ме дразни,някой знае ли какво да направя в случая? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 23 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2007 Или ключа или резисторния блок, без проверка няма да стане Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nerrow Публикувано 23 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 23 Юни 2007 На мен ми беше изгоряло едно съпротивление и работеше само 4-та. Ам като отворих блокчето с съпротивленията( като махнеш жапката при B3, закрепени са за вентилатора да ги охлажда) и контактните пластини бяха доста зацапани, та съвета ми е да го разглобиш, да почистиш и евентоално да откриеш проблема. Иначе доста голяма вероятност има проблема да е и в ключа на таблото!Според мен по-вероятно е проблема да е в ключа или контактен, защото съпротивлението което е вързано на 3-та степен учасва и за 1-ва и 2-ра степен. Ако беше изгоряло то 1 и 2 нямаше да бачкат. Така че според мен съпротивленията са здрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kinjal Публикувано 24 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 24 Юни 2007 Как да разбера? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 24 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2007 Според мен по-вероятно е проблема да е в ключа, защото съпротивлението което е вързано на 3-та степен учасва и за 1-ва и 2-ра степен. Ако беше изгоряло то 1 и 2 нямаше да бачкат. Така че според мен съпротивленията са здрави!Човека ти го е написал. Повярвай му.Поздрави, Гризли. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lllubo Публикувано 25 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2007 лесно можеш да го разбереш - вадиш джаджата зад врътката за парното, ама я вадиш така че да ти е в ръцете. Връзваш й куплунга и даваш на контакт - трябва да заработи директно на 4-та степен. След това надигаш черите пластинки и ще видиш коя е за първа, коя за втора, коя за трета и коя за четвърта (примерно зада работи на първа степен, трябва 3 пластинки да са повдигнати; зада работи на втора степен трябва 2-ра пластинки да са повдигнати, а зада работи на 3-та степен трябва една пластинка да е повдигната). Та тази дето е за трета я даваш в същото време на късо (чрез жички) и трябва да заработи на трета Или ако можеш да разбереш кой извод на куплунга за коя степен е, директно там можеш да дадеш 12 волта за 3-та степен и ще се увериш че тя работи т.е. резисторите са си тип-топ. Просто ключа е зацапан и трябва да го почистиш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване