v_iko Публикувано 22 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 Колеги много ще съм благодарен ако някой от вас сподели мнение или лични впечатления относно този мотор...И най вече разликите,подобренията и често срещаните дефекти в сравнение със 2,5 150 и 155 конски силиИ има ли нешо вярно в твърдението че е по добре да се купи автомобил от последните произведени бройки на даден модел отколкото от първите от съответния по-нов модел?Благодаря предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 22 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 Всички казват,че 163 к.с. е най-добрият от трите,т.е. че всички недостатъци на 150 к.с. са отстранени.Иначе,аз също съм на мнение,че по-добре последна бройка от стария модел,отколкото първа от новия.Логиката ми е,че цената на последните пада отведнъж,а новите ще имат да лекуват детски болести.Останал съм с впечатление,че в повечето случаи новият модел идва,когато старият е омръзнал на клиентите и продажбите падат,не е задължително да е по-добър технически. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 22 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 (Редактирано) Делаверка! На микрон от акциза! След това му бодваш чипче и ето 200 коня и 400 нютона! Редактирано 22 Септември 2007 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v_iko Публикувано 22 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 Никаква активност по темата....Жалко мислех че все нещо някой има да сподели... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 22 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 Делаверка! На микрон от акциза! След това му бодваш чипче и ето 200 коня и 400 нютона!и евентуално след това казваш чао на мултитроника...Колата е невероятна иначе, но новия модел кърти мифки, ревюто на новото 2.7ТДИ в аутобилд е доста положително.. и все пак 2003-2004 2.5ТДИ с около 15 000-20 000лв по-ефтино от бензиново А6 от новия модел.. незнам доколко е опрашдана такава разлика Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v_iko Публикувано 22 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 и евентуално след това казваш чао на мултитроника...Колата е невероятна иначе, но новия модел кърти мифки, ревюто на новото 2.7ТДИ в аутобилд е доста положително.. и все пак 2003-2004 2.5ТДИ с около 15 000-20 000лв по-ефтино от бензиново А6 от новия модел.. незнам доколко е опрашдана такава разликаЕ кво толкова ше преебе чипа правилната работа на мултитроника???Ако не го зориш толкова..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 22 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 22 Септември 2007 Е кво толкова ше преебе чипа правилната работа на мултитроника???Ако не го зориш толкова.....нека deliveryman се изкаже тук, но проблема на мултитроника май баш от NM идва, а 4ипа 6те ти даде именно такива! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v_iko Публикувано 23 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 23 Септември 2007 нека deliveryman се изкаже тук, но проблема на мултитроника май баш от NM идва, а 4ипа 6те ти даде именно такива!Ами то и аз чакам да се изкаже.....ама .... Явно хората са заети с други по-важни дела... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 24 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 24 Септември 2007 Изказал съм се няколко хиляди пъти за този мотор и целия форум знае мнението ми за него.Мултитроника - ще трепериш непрекъснато дали няма да даде фира.С две думи вземи си новата шестица.P.S.M - да,нютоните са: мисля че новия е до 370Nm, за стария нямам спомен но със сигурност е по-малко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
v_iko Публикувано 25 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 25 Септември 2007 (Редактирано) Изказал съм се няколко хиляди пъти за този мотор и целия форум знае мнението ми за него.Мултитроника - ще трепериш непрекъснато дали няма да даде фира.С две думи вземи си новата шестица.P.S.M - да,нютоните са: мисля че новия е до 370Nm, за стария нямам спомен но със сигурност е по-малко.Колега наистина ценя меродавното ти мнение и вече съм по склонен да мина на варианта БЕНЗИН+РЪЧНИ СКОРОСТИ!А би ли ми казал за какви парички може да се намери едно А4 1.8 Т 163 коня 2003-2004 куатро авантИ изобщо дали този вариант е по удачен? Редактирано 25 Септември 2007 от v_iko Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 25 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 25 Септември 2007 и евентуално след това казваш чао на мултитроника......Той и мултитроника се чипва!!! За да е как требе!... едно А4 1.8 Т 163 коня 2003-2004 куатро авантИ изобщо дали този вариант е по удачен?Не знам дали е по-удачно! Но определено няма да мислиш за мултроника!!! Па и бодваш пак чип и ет ти пак 200коне! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване