gerardiro Публикувано 27 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2010 двете схеми са различни, трябват ми и двете!ще съм много благодарен ако някой има и услужи! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geshata86 Публикувано 27 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2010 Дай имейл да ти пратя каквото имам, че няма достатъчно място за прикачване в постовете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 28 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 28 Юни 2010 ima6 ls Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 28 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 28 Юни 2010 търся и човек с а6 ц4 който има желание да счупи с мен по една бира и да си отвори горната пластмаса на волана да му видя буксата на лостчето за фаровете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IRON MAN Публикувано 28 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 28 Юни 2010 Тука не се ли вижда това което ти трябва? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 28 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 28 Юни 2010 A тук се вижда на С4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 28 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 28 Юни 2010 (Редактирано) Тука не се ли вижда това което ти трябва?благодаря колега. гледах го вече тоя линк в твоята тема но не ми върши работаA тук се вижда на С4 Мерси Иво, но се оказа че моята не е такаваето я моята букса:ето как изглежда буксата на а6 95-та година.има разлика в броя кабели - на 100 са 10 а на а6 са 11, броя на пиновете които се използват в 100 са 10, а в а6 са 12. в а6 има един кабел в повече с цвят червено/кафява. въпросът е какво носи тоя кабел?при правилно наредени моите кабели на букса на а6 и сложени на лостове от а6 единственото нещо което не работи са късите светлини. всичко друго е изправно!ето и инсталацията на фаровете, но не съм сигурен на коя от двете коли е - мисля става дума за а6 //// едит - всъщност се оказва че това е инсталацията на моята s4 c4гатанката е - какво носи червено/кафявия кабелсега разгледах схемата: обект номер 100 е лоста. на него са дадени цветовете на кабелите и номера на пина на буксата - съвпада напълно с моята оригинална букса, което означава че това е схема на ауди 100/s4. съвпада напълно както номерацията на пиновете така и на цвета на кабелите!сега търся същата тая схема само че за ауди а6 95-та година авант!!! Редактирано 28 Юни 2010 от gerardiro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 29 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 и така - оказва се че има а6 с моята схема, и а6/с6 с букса която има горепосочения кабел червено/кафяв.замерих същия този кабел с мултицет - при контакт и включени къси светлини дава 12 в +, което съответно мен ме навежда на мисълта че това е кабелът за късите светлини, работещи през реле. т.е. този кабел дава плюс на релето,което затваря веригата на фаровете и съответно те светват.за да съм сигурен в това обаче продължавам да търся схемата на фаровете на ауди S6 1995 година Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 29 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 Ако ще ти бъде ползено- моята нямаше релета, поставихме и допълнително. Явно на А6- ците почват да слагат релета, и то след '95 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 29 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 (Редактирано) къде ги поставихте? във фара или?и аз мисля така да направя, да пусна кабел до реле-таблото в двигателния отсек и там да сложа реле за фаровете. обаче това означава че трябва да преправя бая инсталацията, да дърпам кабели от фаровете до там, а също и от лоста пак до там... Редактирано 29 Юни 2010 от gerardiro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 29 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 Ако ще ти бъде ползено- моята нямаше релета, поставихме и допълнително. Явно на А6- ците почват да слагат релета, и то след '95 Не съм убеден, макар, че ще бъда особено щастлив.Знам, че със сигурност А6 С4 96 та година имат релета на клаксона, но на фаровете ... не съм сигурен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 29 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 (Редактирано) на твоята стара кола - бялата няма със сигурност, защото днес я гледах. обаче на колата от която свалих лостовете тоя кабел няма за какво да бъде освен да даде сигнал на релето. щото пуска +, при това по тънък кабел, а не силов каквито са по принцип за плюса и минуса на фаровете - едни такива по-дебели, на буксата за лоста на фаровете Редактирано 29 Юни 2010 от gerardiro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 29 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 Довечера ще погледна А6 цата, ще ти пиша ако искаш, но съм почти сигурен, че нямам реле за фаровете. Моделът е от последните, с фабричната аларма без инфрареда на вратите, по вин се води октомври 1996 г., по талон 1997 г. Всички до едно релета под капака отпред знам за какво са. Твоята май беше преди лятото на 95 та, нещо имаше там заигравка с алармата ... в смисъл двата модела на трансмитерите бяха с дата от и до ако не се лъжа 95 та година. Така ли е и с ел. инсталациите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 29 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 къде ги поставихте? във фара или?и аз мисля така да направя, да пусна кабел до реле-таблото в двигателния отсек и там да сложа реле за фаровете. обаче това означава че трябва да преправя бая инсталацията, да дърпам кабели от фаровете до там, а също и от лоста пак до там...Сложихме ги до другите релета, под волана. Стана чисто, лесно и подредено- тук в ляво се виждат цокълите и релетата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 29 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 Твоята май беше преди лятото на 95 та, нещо имаше там заигравка с алармата ... в смисъл двата модела на трансмитерите бяха с дата от и до ако не се лъжа 95 та година. Така ли е и с ел. инсталациите?моята е 93-та и пак е с аларма.... ако намерим схема на фаровете на ауди S6 най-добре ще стане ясно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 29 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 моята е 93-та и пак е с аларма.... ако намерим схема на фаровете на ауди S6 най-добре ще стане ясно.Така е, спор няма, но е с тази, която се командва от инфрачервени датчици на гредите на вратите.Твоята идея каква е-да ги направиш както си е оригинално или да ги направиш просто да работят? В смисъл какво се е наложило да преправяш, та си стигнал до тази дилема? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 29 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 29 Юни 2010 смяна на лостчетата на фаровете в резултат на смяна на пръта и волана. обаче лостчетата освен в размер са различни и в букса. пренаредих кабелите, но новата букса използва 2 крачета в повече, и двете са с един кабел с мостче... и искам да го направя да ми работят късите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 1 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 1 Юли 2010 Нямам релета на фаровете, колега! Проверих. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 1 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 1 Юли 2010 пфффф. е какво да ми дава тоя шибан кабел Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 1 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 1 Юли 2010 (Редактирано) http://www.audifans.net/forum-3.html тук търсил ли си? Редактирано 1 Юли 2010 от RaDi_b4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 1 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 1 Юли 2010 сайтът е интересен и се порових бая, но за съжаление не намерих търсеното там.... а може би трябва там да си пусна темата... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 1 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 1 Юли 2010 търся схема на фаровете на ауди s6 1995 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 2 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 2 Юли 2010 Сходен на твоя проблем без отговор, за съжаление...http://www.audi-forums.com/general-a6-rs6-...ght-wiring.htmlАко намериш нещо, имай едно на ум, че това е сайт в САЩ. В смисъл схемата на фаровете при тях е без габарити. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 2 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 2 Юли 2010 и така. след дълго прекарано време с батко гогъл, намерих нещо което мисля може да бъде полезно на много хора във форума!смятам това файлче представлява пълна схема на ауди а6 1995 година.ето го и него:още не съм го разгледал в детайли но на първо четене с едното око ангажирано върху мача и другото тук, изглежда обнадеждаващоAudi_A6_96_wiring_diagram.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 2 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 2 Юли 2010 DRL = daytime running lights т.е. габарити.нещо подобно е схемата на а6:само че на буксата на лостчето за фаровете на позиция 1 и 14 не е жълто-бял кабела а е червено кавяф и не е на позиция 1 и 14 а на 11 и 14!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване