Jump to content

Plamen01

Members
  • Мнения

    149
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Добрич

Последни посетители

1923 профилни разглеждания

Plamen01's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей Аникан, имаш ли здрава капачка за капака за доливане на масло? Над клапаните .

  2. Много се извинявам, стана грешка. Исках да помогна и неволно се обърках. Извинявай те колеги. Правилното е за съединителните помпички.
  3. Здравей колега , стой ли предната броня ? Заедно със фарчетата за мъгла ли е ? Ако стой , каква цена е и търсиш ? Да ли може , да се монтира на Б-3 ? Поздрав.
  4. Здравей колега, най-вероятно гумичките на клапаните . Без ремонт няма да мине. Успех .
  5. Plamen01

    питане за стартер

    Извинявайте , че ползвам темата. Исках да попитам , колегата Здравкича къде е избирача на показаната скоростна кутия. На моята тече масло и се стича на катализаторното гърне. Благадаря и дано ме светнете. Поздрав.
  6. Здравей колега, става ли за други модели ? Например б3 - 1.8 -88г.
  7. Честито колега, там в сервиза би трябвало да те посъветват . Каквото е нужно да се сменя . Изобщо със две думи консумативи. Успех
  8. Здравей , колега . Интересувам се от ключа за паленето на колата. До последно палеше ли безотказно ? От къде си ? Ще можеш ли да го изпратиш по някакъв начин ? Аз съм от Добрич . Поздрав .
  9. Търся ключе от газово, да има 3 степени и 6 крачета. Не се пройзвеждат такива , старо е. Разчитам някой колега да има и да му стой без полза. Газовата ми уредба е Виали ако има значение . Кой знае от коя година .На ключето , няма марка , нищо не пише за модел. Представлява , газ -0- бензин само това. От другата страна е 6 кабелчета . Тел. за връзка 0887 114 250 . Може и на скайп Plamen 462 .
  10. Здравей , колега . Не карай колата щом тече бензин. Моята също е с РУ и се запали точно заради тоя проблем. Голяма беля стана , да се пазиш. Успех. Нова помпа му е майката .
  11. Здравей , имах същия проблем. Корозирали винтове . Като ги поизчистих , направиха маса. Може и на теб да е така. Успех .
  12. Колега , какъв мислиш че, ще е резултата , ако се долива . И се изпомпва от пробките на четирите спирачни апарата. Така няма да влезе въздух , мисля. Поздрав.
  13. Здравейте , първо се извинявам че, ползвам темата. И аз имам подобен въпрос. Карам б-3 . От около година време , забелязах че , гарнитурата между двигателя и главата се омаслява . Малко по малко се увеличи , на цвят е черно с отблясък. Не се вижда сълзене , за 5500 км. долях само около 0.500гр.масло. Не губи антифриз. Не надува маркучите на охлаждането. Антифриз и масло са чисти. Само омаслена е част от гарнитурта която стой отвън. Дали е за смяна гарнитурата , някой от колегите имал ли такова нещо. Благодаря ви предварително.
  14. Колега , нищо не си сбъркал. Предолагам , че си млад за къде бързаш. Колата ти е добра. Помни , по добре 30минути по късно , а не 30 години по рано. Нали не се стягаш за Льо Ман , или Дайтона ? Твоя воля и също твой пари . Ти решаваш , винаги може повече . Успех
  15. Колега , имах подобен проблем . Не помогна , обаче само смяната на горната. Молко по късно и долната замина. Сменяй и двете. Успех
×
×
  • Create New...