Jump to content

diansan

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно diansan

  • Рожден ден 22.01.1964

Друго

  • Kaра
    A3 8VA, 1.4 TFSI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Burgas

Последни посетители

1571 профилни разглеждания
  • GLS

diansan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 4 броя оригинални лети джанти 16 цола тип телефонна слушалка със зимни гуми. За джантите: междуболтово разстояние 5х112 мм широчина 7Jx16 централен отвор 57,1 мм Цена 350 лв. Гумите: Tigar 205х55х16 със 5-6 мм грайфер Цена 200 лв. Гумите могат да се продават и по двойки. Цена на комплекта 500 лв. За връзка на лични.
  2. Колеги, продавам 4бр. свещи NGK модел BKUR6ET-10 2397 3-електродни, НОВИ, MADE IN JAPAN/NAGOYA JAPAN цена 40лв. комплекта. Купих си ги за смяна на моите, но си продадох колата, така, че тези ми станаха ненужни. Свещите се намират в Бургас. Пращам по Еконт в цялата страна. За връзка на лични.
  3. Тази индикация ти показва за изгоряла крушка или предпазител на стоповете. Така го разбирам аз. На английски е "Brake light failure".
  4. Виж тук <http://spynet.lv/~sp_home/manual.html> има на руски.
  5. Пищи и светят мигачите. Не съм пробвал дали блокира запалването.
  6. Най-накрая се справих със задачата. Задействах алармата с дистанционното. Отворих шофьорската врата с ключа и изчаках 15 сек. без да слагам ключа в контакта и алармата се включи. След това влязох в колата и пак задейстах алармата с дистанционното и друпнах ръчката за предния капак и алармата пак се включи. Така, че всичко е наред с алармата и се успокоих.
  7. В книжката пише, че ако отключиш колата с оригиналния ключ алармата не се задейства. Мисля да опитам следното: да намеря къде е бутона на вратата, който дава информация на централното за затворена врата, да го натисна и да задействам алармата и след 30 секунди да го пусна и тогава да видим дали ще свирне алармата, но това ще стане утре на светло.
  8. Някой има ли идея как се проверява дали работи фбричната аларма. След като заключа колата с дистанционното мигачите премигват веднъж и започва да мига един червен светодиод в средата на отворите за обдухване на предното стъкло. Това достатъчно ли е, че работи алармата. В книжката никъде не е описано как се проверява алармата, а само как се задейства. Казаха ми да отворя стъклото на вратата, да задействам алармата и да я отворя отвътре с ръчката, но след като задействам алармата отвътре не може да се отвори нито една врата. Така, че давайте други идеи. Колата е Ауди А3 2006 г. 1.6 бензин.
  9. Диан Калайджиев - Бургас Кара Audi A3 1.6 - 2006г. Sportback, 75KW,BSF Audi 80 1.8S - 1991г. B3, 66KW,NE
  10. diansan

    Audi A3 с пет врати

    След 2004 г Ауди започват производството на а3 с 5 врати като отделна серия. Нарича се A3 Sportback. За справка виж тук цък
  11. Първият ми GSM беше Сименс С35, след това минах на Сони-Ериксон Т300 и сега от 10 месеца съм със Смартфон Сони-Ериксон Р910i.
  12. Някой може ли да ми каже по-подробно как се сваля превключвателя за степените на вентилатора. Аз стигнах до тук. Извадих врътките на трите ключа. Отвих двата болта и свалих капачето. След това в четирите края отвих четирите болта. Свалих касетофона и запецнах до тук. Нататък как се действа?
  13. На моята капачка пише да се кара с бензин с октаново число не по- ниско от 98. Това значи ли, че трябва да я карам само с 98. Аз я карам само с 95 и понякога и слагам 95 випауър на шел.
×
×
  • Create New...