RaDi_b4 Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 Съжалявам ви хора рядко прости същества сте.По принцип има адски много сервизи които да си правите колите,МОЛЯ НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ СЕРВИЗА.!!!Кажи за калника бе леке?Бяло петно ли се появи в мозъка ти? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vasilenna_7577 Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 КАТО ДОЙДЕ ПРИ МЕН УГОВОРКАТА БЕШЕ АКО МОЖЕ САМО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА И АКО МОЖЕ И БЕЗ ПАРИЕ те тва хвани ми го обясни,че немоа да разбера,кое точно ми смени и то за без пари!?Аз 700 лв. платих за какво и ти какво ми смени без пари?Aз също зададох въпрос на който не ми беше отговорено,а държа да чуя отговора!!!Но не ни се отговаря,защото ние сме прости същества и му е под нивото явно да ни обяснява.Единственото,което не му е под нивото е да ни вземе парите за некой ултра як ремонт П.С.Ради ти не си ли чувал,че увалването на калници е екстра по някои сервизи и ти го правят безплатно,само защото си си закарал колата при тях..............даже и в сервизната книжка ти го вписват.......влиза в графата "Подобрена визия".........ма ние нали сме прости и питаме ли питаме Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tani Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 Аз па си немах работа тогава да се таковам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vasilenna_7577 Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 Аз па си немах работа тогава да се таковам Е ти ква вина имаш,че Рашо и кЪмани са бездарници Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tani Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 Свирено Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanis Публикувано 3 Май 2010 Доклад Share Публикувано 3 Май 2010 чета и не мога да повярвам,че един ремонт на рейка може да струва такава неземна сума 700лв ,сигурно са правили и основен ремонт на мотора. Чисто нова рейка с накрайниците на ЗФ с доставката излиза около 1200лвНе познавам лично никой в сервиза,а и не искам да обиждам никой,но като чета тук посочените цени за работа и се разтрепервам.200лв за работа /смяна на предница на ауди Б4/,като майстор и с читаво оборудване работата е не повече от 2ч.На моята 100-ца сменявах всичко гумено по предницата,включително и тампоните на моста,лагери на макферсона и носачите .Всичко стана на канал/разбирачи ми казаха ,че без подемник не ставало/ и цялата операция беше за 2.30ч,без да използвам пневматични инструменти и ми струва само 20лв за реглаж и моите усилия.Вече над 20000км,няма хлоп-троп.Цените в София са направо безбожни.Никога не бих платил горепосочените цени в темата за тази работа.Съжалявам за колежката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tarambuka Публикувано 3 Април 2012 Доклад Share Публикувано 3 Април 2012 Не ве пич, даже наши общи познати твърдят, че си точен.Нищо лично.Само питам защо ремъка там, в авто 1 е 25 лева, а при теб е 37 ? Щото не си вносител, вярно. Сори за въпроса.Колегата ,thesaint11 е точен и още как.От него си пазарувам и ще продължавам да го правя.Любезно и възпитано момче.Дали ми е взел повече за нещо което може да се намери с 2,3,5 лв. по евтино не е важно, важно е отношението а тои определено има добро. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts