Jump to content

vasilenna_7577

Members
  • Мнения

    441
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vasilenna_7577

  • Рожден ден 7.01.1987

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    Перник

Последни посетители

11176 профилни разглеждания

vasilenna_7577's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vasilenna_7577

    свети лампа

    Спирачната течност провери ли я?
  2. Щракането може да е поради липса на достатъчно фреон.
  3. vasilenna_7577

    Въпрос за волани

    Видях,че един колега се е опитвал да ги размени,но дали е успял-можеш да го попиташ. Подмяна на волан На А4 Б5, от четири лъча на три
  4. Мерси на всички отзовали се.Намери се броня. Темата е за триене
  5. Търси се броня,която да пасва на този модел....за контакти: 0877 70 98 31 (Светльо)
  6. Бахти вежливия лос ,разбираш ли !

    бххохоохо

  7. Видяхте ли в края на репортажа,милата душичка как благодари на всички,които и помагат, за да се излекува!!! Пак се разплаках!!! Браво колеги...всичко,което направихме имаше смисъл!!!
  8. Нямам думи да изразя емоциите,които породи днешното събитие в мен!!! Беше прекрасно и неописуемо Видях се и се запознах с много приятни и стойностни хора-благодарение на вас,днешното събитие е факт с който можем да се гордеем всички Искренно вярвам и се надявам,че много скоро ще се радваме и любуваме на нашата здрава Биби. И както го казахме в един глас днес....БИБИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!
  9. Кутията вече е на лице. Големичка е и се надявам да я напълним
  10. Незнам...не разбирам от тези неща-признавам.Просто прочетох че: Кутията за дарения има следните изисквания: - да е прозрачна; - да е здраво запечатана и затворена от всичките й страни; - да й бъдат сложени ленти с печати; За това питам.
  11. Aз току що говорих с кмета на село,той ще ми даде урната за бюлетините,лека,прозрачна-мисля,че е подходяща. Заминавам след малко да я взема. Галя обаче спомена, че трябва да е облепена и да има печат.Ради имаш ли идея ти дали можеш да свършиш работа?
  12. Ако искате аз мога да взема от кметството на село една от тези кутии,в които се слагат бюлетините при гласуване.....незнам дали е подходяща....вие кажете?
×
×
  • Create New...