Jump to content

Температури на климатика

hellix

Recommended Posts

Здравейте,

Предлагам да сравниме климатиците на А4-ките.

Интересно ми е при каква външна температура, колко трябва да показва на духалките по каталог.

Моя е пълнен преди месец. Мерих го на 15градуса отвън+ LO+ въздух от купето и на духалките изкара -8 :hilezh: Бяха минали 10-тина минути. Може би не трябва да се чака толкова.

На кой канал на дисплея може да се види, за да сравня стойностите с инфрачервения термометър. Моя е със 72 канала :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не съм с а4, но предполагам показателите би следвало да са едни и същи. при зареждане ме накара да задържа колата на 2000 оборота за 30 секунди някъде и тогава измери с някакъв термометър ... мисля показанията бяха същите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................Мерих го на 15градуса отвън+ LO+ въздух от купето и на духалките изкара -8 :hilezh: Бяха минали 10-тина минути. Може би не трябва да се чака толкова.......

Ако това в поста ти наистина е -/минус/ 8 градуса,то значи че имаш сериозен проблем или с климатика или с термометъра си. :) Просто няма автоклиматик,който да e предвиден да работи с отрицателни температури/това не е фризер все пак/ и ако се получава нещо такова,то неминуемо води до последваща повреда.Ето какво казва и Autodata:

023445311-big.jpg?r=0

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз говоря за положителни ~8 градуса, които ги мери със специален термометър, който завираше в духалките ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен миналата година толкова беше изкарало(около 5-6 мисля, че беше) и доста се учудих, но ми обясниха, че имали и случаи с доста високи отрицателни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...