veslinov78 Публикувано 22 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 22 Февруари 2012 ЗдравейтеАз съм нов във форума и от скоро съм собственик на Audi A6 комби удобна кола особено за семейство с малко дете.Искам да попитам дали някой се е сблъсквал с проблем с ABS системата.Проблема:В една студена сутрин преди 15 дни влизам сутринта в колата след 20 минутно риене на сняг паля и ABS лампата остава да свети първоначално реших че е от студеното време беше -15 градуса. Когато загря колата малко загаси и запалих няколко пъти но лампата продължи да свети и се показва един червен знак внимание на борда.Преди време имах същият проблем но след палене и гасене се оправи но не и сега. Тръгнах по сервизи за диагностика на всяко място ми казват различни работи накараха ме да сменя два датчика на колелата и стоп машинка но без резултат мина през пет сервиза за да разбера най на края че ми е изгорял компютъра на ABS-а. За нов не може да се говори много е скъп а втора употреба неможах да намеря същият номер.В последният сервиз ми казаха че са чули че може да се ремонтира и в софия има сервиз където ги ремонтират.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем и е ходил на такъв ремонт Моля да помогне.Благодаря предварително на всички Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 23 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 Забравих да напиша че аудито е 2001година и ABS-а е БОШ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paintmaster Публикувано 23 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 (Редактирано) Обади се на Ясен аз имах същия проблем и той го поправи.Тел:0898432880 Редактирано 23 Февруари 2012 от paintmaster Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 23 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 Обади се на Ясен аз имах същия проблем и той го поправи.Тел:0898432880Аз по цял ден съм на работа къде му е сервиза ако е някъде в княжево павлово и района ще ми е много удобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 23 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 23 Февруари 2012 Днес разгледах по чуждите форуми какво се поврежда на тези АБС модули и ми се видя много финна работа.Дали няма да е скъп този ремонт толкова прецизна работа май няма да е евтинопоздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 27 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2012 колко пари струва тази услуга някойако е ремонтирал АБС модула да сподели аз намерих в един сервиз за 80лв. ремонт на свалена електроникаутре ще отида до сервиза да видяпоздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ruman4eto Публикувано 27 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 27 Февруари 2012 Яската ще го управи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 28 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2012 Яската каза че тези абс-и на 4х4 не се ремонтират, били по особени нещо си.Благодаря на Ясен за отделеното време много точен пич.Днес намерих в интернет един сервиз кадето ги ремонтират тези абс-и момчетата дават и 6 месеца гаранция.Ще видиме утре какво ще направят в сервиза и ще напиша отзивипоздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ruman4eto Публикувано 28 Февруари 2012 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2012 Яската каза че тези абс-и на 4х4 не се ремонтират, били по особени нещо си.Благодаря на Ясен за отделеното време много точен пич.Днес намерих в интернет един сервиз кадето ги ремонтират тези абс-и момчетата дават и 6 месеца гаранция.Ще видиме утре какво ще направят в сервиза и ще напиша отзивипоздравиХаиде пиши че и моя неможа да поправи драсни едно ЛЦ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 28 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2012 (Редактирано) Хаиде пиши че и моя неможа да поправи драсни едно ЛЦ Утре ще напиша как е протекла процедурата и дали се е овенчала с успех Редактирано 28 Февруари 2012 от veslinov78 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 29 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Февруари 2012 Всичко работи хората се справиха за час и малкоВече съм щаслив собственик на ауди с АБС В сервиза имаха всичко на професионално ниво поялници с термометър и някаква духалка с толъл въздух като химикалкаличеше че си разбират от занаята, а ми издадоха и фактура да си оправя разходите, а взеха ми 80лв и гаранция 6 месецапоздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veslinov78 Публикувано 29 Февруари 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Февруари 2012 Това е сайта на сервиза аз ги намерих през гугъла http://delservice.bg/ecurepair.htmlпиша го защото ме питат на лични съобщеня къде е сервизапоздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3p_ Публикувано 21 Април 2012 Доклад Share Публикувано 21 Април 2012 Тая тема е скрита реклама.Колегите от Шкода форума са го разкрили тоя тарикат -> http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=30&t=27012 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен П Публикувано 21 Април 2012 Доклад Share Публикувано 21 Април 2012 Тая тема е скрита реклама.Тоя пич ни взема за балъци. Даже и дълго търсения единствен и неповторим сервиз се оказа в района, където живее. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zografa Публикувано 21 Април 2012 Доклад Share Публикувано 21 Април 2012 С последните си постове авторът на темата ме провокира да продължа разследването с проверка на собствеността на домейна на въпросния сервиз и няколко справки в Търговския регистър. След анализ на справките и съпоставяне на изброените по-горе никове си правя извода, че самият собственик на ЕТ "Дел 78- Делян Веселинов" - Делян Веселинов Войнов е авторът на тази тема. Във финансовия отчет за 2009 г. е посочил, че 60 % от приходите са от търговия на дребно, а 40 % от сервизна дейност. Та такива ми ти работи - може би просто съвпадения. (Забравих да спомена абсолютно сходните стилове на изразяване както и няколко думи с еднакви правописни грешки в различните форуми). Цитат на колега от Шкода форума,сервиза май няма много клиенти и е нужна реклама. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bega4kata Публикувано 15 Май 2012 Доклад Share Публикувано 15 Май 2012 мод. бегачката: Колеги,искам да направя пояснение по темата.С Делян се познавам лично и той не е пуснал тази тема.Преди няколко дни се чухме и стана на въпрос. И аз не му зная фамилията и не съм се светнал,че за него става въпрос.НЯКАКЪВ НЕГОВ КЛИЕНТ Е ИСКАЛ ДА МУ НАПРАВИ "УСЛУГА" ПО СОБСТВЕНА ИНИЦИАТИВА,но с некомпетентните си постове и писания,ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ СЕ ПОЛУЧИ ДОСТА НЕПРИЯТНА ЗА ДЕЛЯН СИТУАЦИЯ.Използвам репутацията си и доверието,което хората от този форум имат към мен за да внеса яснота по въпроса.Този същия господин е писал и в другите форуми. Вижте Audi форума и VW форума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cvetan83 Публикувано 15 Май 2012 Доклад Share Публикувано 15 Май 2012 Еее как сам си го е сложил не е истина просто. Бахти смешниците Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts