Jump to content

bobitura

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bobitura

  1. Замери какво налягане има и след престой колко пада. Щом тръгва след контакт не ти трябва клапан.
  2. Ако си опитал да палиш с включен кабел за ваг и си с премахнат имобилайзер, няма да запалиш. Изчисти грешката и махни кабела на вага и тогава ще запали.
  3. Да сложих възвратен клапан, подобрение имаше няколко дена. Помпата тръгва мудно в началото след 3 секунда е направила налягане. За това взех плюс от чистачките, да тръгва още на контакт. Сега се чудя дали да е изключвам като съм на газ. Явно не съм попаднал на читава китайска.
  4. Сменяй е горивната помпа, щом ти гори предпазителя. При мен на третия предпазител изгоря основата и сега съм с изваден бушон извън бушонерата, което не е приятно. След смяна на помпата нещата дойдоха в норми. И съвет трудно можеш да попаднеш на читава китайска. Сега съм с клапан и преработена система за работа на помпата още на контакт. Китайската тръгва с по малко налягане което се усилва чак на третата секунда и от там по бавно палене особено след престой.
  5. При стартер при мен сутрин въртеше тегаво, като загрее палеше от четвърт. При мен всеки път изпушва, но ми е променена таблицата за лесно палене след чипа. Хем, че не съм имал проблем с топло палене, но така исках да пали студена с повече гориво.
  6. Ако е затапен егр, няма да цапа колекторите, т.е само масълце има по тях. Има много инфо за и против махане и извеждане в атмосферата. Карал ли си зад някоя лада или жигула с изведени отдолу картерни газове. Не е приятно за теб и околните. Аз не бих ги премахнал.
  7. Ако е с повербокс от него е. Той лъже екуто, че е студена. Но пък ще имаш по високи обороти. Махни го за проба.
  8. Слагам редовно всичко що е масло. И м16 съм слагал и така добре упльтнява помпата, че работи като бензин. Не ме интересува екологията яд ме е пе късно ги пропуши.
  9. Другото е че всички се пишат за майстори и като им закарат дизел си мислят, че е като бензин. Свалят дюзи и качват без да сменят дифтунките или без да ги отвърнат с горелка. А при мен пък бяха сложили две дефтунки. Едната беше останала на главата. И се мъчиха да напаснят тръбите за гориво отгоре и като ги видях полудях.
  10. Може и стартер ако върти тегаво сутрин. Трябва все пак да направи поне 300 оборота за да има гориво от екуто. Със засилване на оборотите ги постига.
  11. Хем искаш да ни ти е шумен двигателя, хем да си остане с предварение. Така си е добре, но като искаш си е човъркай още. С връщане назад има вероятност да не пали добре сутрин и малко повече да пуши. И не знаех, че на ауди с тоя мотор оборотите трябва да са 861 при vw са 903. По спокоен е мотора на 903 и по малки вибрации има.
  12. Така е добре не е пипай повече.Но пък разход, вървеж и палене ще е по добре. Една идея по шумна е, но ако ти се занимава е направи между червената и синята линия. И пак ти казвам вдигни си оборотите на 903.
×
×
  • Create New...