Jump to content

djuni_ibiza

Members
  • Мнения

    444
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djuni_ibiza

  1. Някой може ли да ме насочва от къде и какви лед диоди да си закупя за амбиентното осветление, така и с какъв размер беше самия диот?
  2. Оолеги какви гуми на 16 ки джанти да си взема - кой размер? В момента съм със 225-55х16 има ли вариант да са по високи?
  3. Какво количество и какъв разход изразходват тези печки? Някой знае ли около колко литъра на час, от колко до колко +-?
  4. А като си взел акумулатора обучаван ли е със ВАГ?
  5. Последно от Петрол около 40 литъра, при почти засмукан до дупка резервоар. 17 дена не съм и докоснал Аудито, днес се наложи да я покарам и като врътнах ключа запли от ряз но започна да тресе, все едно някой от цилиндрите не работеше, и се оправи за 15 тина сек. После нямаше проблеми няма и записани грешки. Интересно миришеше на сурова нафта по край ауспусите така и се усещаше вътре в купето. Никога от както имах проблеми със свещите не съм имал такава аномалия. По някога затракват веригите, и си помислих че прескочи някоя верига усещам вече как идва време за 4G.
  6. Тази сутрин след около 2 седмици палене на място запали лесно, но за около 10-15 секунди колата тресеше. Всичко друго си е нормално, няма записани грешки няма дим или пушек. На какео можр да се дължи това? И след като потеглих в първите 10 минути вътре в купето меришеше на сурова нафта.
  7. Скоро и на мен ми светна, споко покарах така 3к километра и миналата седмица ги смених и почти за още 2к имаха живот, а за накладки само ATE друго не признавам!
  8. Няма нито една тема и процедура как се вменя антифриза на тези бъчви, научих че имало някаква пробка в самият блок някъде който 100% можело да се вземе антифриза но така и не му знам локацията.
  9. Колеги искам да подновя целият антифриз, за въпроса достатъчно ли е да разкача долният маркуч на радиатора или ще се наложи и да позапаля за няколко секунди, то ясно че няма да мога да изкарва цялата течност 12л но все пак какво трябва да направя за да сменя цялата течност? Така и съм се спрял на G12+.
  10. Зелен или червен трябва да бъде маслото на хидравликата?
  11. Как мога да ги сваля тези капачки?
  12. Няма значение важно е че всички пробваха 😁 има една стара поговорка, един луд хвърлил камък в кладенец, четиридесет мъдреци не можали да го извадят! А за третият ключ ние от партията на 4F го нямаме но колегите от 4G го имат в джабката!
  13. Някой срещал ли е 3 ти скрит в джабката ключ?
  14. Колеги има ли начин да се кодира централното заключване така че след като се заключи клаксона да бипка?
  15. Ако можеш да намериш преставителство на MA FRA имат един препарат MAFSOIL който е много силен и трябва със вода да се разрежда, кисваш обилно после със водоструя.
  16. Проблема е с работещ климатроник на място, след около 5 минути работа на климатроника по време на парк изведнъж оборотите започнаха да се менкат мецду 400 и 1600 спрях климатика и се оправи, всичко останали си работи нормално, климатика си духа студено, прави го само като е паркирана, някакви съвети?
  17. Ех колко мерск имам на среща да си я дам колата на всеки един от вас за да я пробва това което аз твърдя, на както и да е.
  18. Колеги само на мен ли ми умират над 30 коня след като пусна климатика??? Че понякога едвям се движа на сфетофарите.
  19. Аз имах такъв проблем заради DPF но проблемът се отстрани от самосебеси след като дадох да ми рециклират филтъра, та постоянно се регенерираше дори на студен двигател, по някога светейки на таблото че регенерира по някога само със високи обороти, спомням си че по миналото лято при смяна на маслото източихме 4л в повече масло, но след като бях изпратил моят си филтър за рециклиране те за 2 дена ми върнаха чисто нова друга рециклирана, от тогава насам нямам ядове с регенерации така и маслоти не е мръднала.
  20. Колеги имам странен шум тракане хлопане по неравности в предницата, обаче само за първите 5 минути след като е запаля и закарам децата до градина, после тракането подобно на някой носач тампон си изчезва внезапно, не е ли е редно ако имам нещо износено то тракането да си я има постоянно?! Това дали не се дължи на маховика, или там каквото и да е при вас защоти аз съм с Мулти.
  21. Имаш много яка задна броня и добавки към ауспусите.
  22. Колеги TCM на мултитроника беше рециклиран от Христо Георгиев гр. Поморие +359 89 8480524 за 350лв. Със 12 месеца гаранция. Грешка G196 и F125 беше проблема. Човека си имал сервиз и може всякакъв вид контрилери да се рециклират при него, сравнение от Мишо дето чатка от мултитроници цената е доста по приемлива а той искаше 700лв. А и от както съм в България за 3 месеца часовника на колата е напред със 3 минути, тоест избързва с минута за всеки месец, незнам на какво се дължи това но като бях в германия чсовника ми се нагласяше от атомният часовник в Берлин.
  23. Имаме hillasyst на някой модели, то буквално забива сперачки за секунда и като подадеш газ се освобождава след около секунда
  24. @ники 125кс. А сега де май ще се окаже че съм прав 😄😂 аз я имам опцията за останалото само можем да гадаем.
×
×
  • Create New...