Jump to content

4trogram

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A7

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

4trogram's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Един от БГ разбирачите ти сега и ще сравниш официален дилър в Германия с някоя автокъща от Дупница ... Хората са измислили рама за тази работа , колата е с Edition 21 пакет ,всичко си е от завода .Задницата , да малко не се връзва но...
  2. И аз това питах, салона и пакет бил с опция при “поръчка”. Да вътре е кърбон , доста по добре изглежда . Какви са ти отзивите за s8? обсужването предплагам е цифра.. Като разход разбрах колко е г/д , което като се замисля за това което получаваш е пефектно бих казал, някъкви проблеми до сега ?
  3. Така е взех колата и e с салон от s8 , поръчкова е , води се Sport/Black edition, на късмет малко е намерих. Да , преди седмица е регистрирах. Доста хора е бъркат с s8, тя освен отздат всичко друго си е като на S8, дори и салона. Аз се чудя къде съм виждал този номер a7 е доста добра кола , поне за периода който е имах и се кефих. Казам просто че за 2016 г и подобен клас, има дреболии който ги няма и не е нормално. За момент зажалих че не взех s8, дори беше като твоят цвят , но след ъпдейта ме радва доста. Не съм карал/возил на s8 , но предполагам че е дълеч по добре от мойта.
  4. Красива определено от всякъде , но мотора е боза , с този турболаг ми бърка нз къде ... Днес чипосах а8цата , определно този мотор е най добрият от Ауди правен някога, поне за мен . Върви повече от колкото очаквах, сега вече не ми прави впечатление вътре колко е скучна
  5. г/д така стана,да бях взел s5 sportback, малка ми се стори и други неща не ми харесаха , смених е за а8 матрикс , определено си е автомобил от към мотор/возия , просто за годините ми се струва изостанала.Май и аз не знам какво искам , просто чакам да падне цената малко на sq7 и да мирясвам.
  6. Че разхода ти е перфектен ... от седмица карам матрикс 4.2битди и аз съм от Пловдив под 12-13 не падам. Като сметнем разликата в цената при бензина, г/д на кантар .
  7. Спрях се на матрикс заради мотора най вече и уж високият клас . Почвам да съжалявам, за една седмица ми умръзна , до сега карах а7 преди фейса и беше доста по добре . Определено са се усрали при а8 и да то си е кола 2011..
  8. До момента разбирам че доста работи който ги има в по ниският клас като при а5/а6/а7 ги няма в д4 матрис ... което е много малоумна работа ...
  9. По принцип това което съм виждал, кто доближи обект отпред се включва , все едно като дадеш на задна се включва но това е само при близост с обект.
  10. Бивш собсвеник съм на а7, това е колата за мен Визия, вървеш, и возия . Мотора определено битди , 245 си има свойте кусури ,много е писано за този мотор/кутия,зависи на какво ще попаднеш .
  11. 4trogram

    3.0tdi 245 s tronic Чип

    На с5цата имах тунинг бокс JB4 заради гаранцията , супер беше , имаше 3 stage , доста добре вървеше и проблеми нямах.
  12. Някой да има представа как мога да адаптирам партроника да се включва отпред без да съм го активирал преди това на задна ? За А8 Матрикс става въпрос .При Кайен и а5 новото съм го виждал.
  13. Това при втора го има на почти всеки с-троник. При мен беше така също , за 60к км съм нямал проблем , сменя си идеално просто това тресене се получава при потегляне на втора с ниска скорост. От Ауди ми казаха че е от съеденителя .
  14. И аз гледам обаче за матрикса, за сега освен в ebay тук в БГ има само в tuning-sport.com. Цените са страшни, уж са оригинални части .За заден дифузер с накрайници излиза около 2.5к, аз съм с предна броня и прагове на с8 , пълният пъкет е 7к без боя и монтаж.
  15. Никой ли няма 4.2тди матрикс? Дайте малко мнения за въпросният автомобил.
×
×
  • Create New...