Jump to content

4trogram

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 4trogram

  1. Един от БГ разбирачите ти сега и ще сравниш официален дилър в Германия с някоя автокъща от Дупница ... Хората са измислили рама за тази работа , колата е с Edition 21 пакет ,всичко си е от завода .Задницата , да малко не се връзва но...
  2. И аз това питах, салона и пакет бил с опция при “поръчка”. Да вътре е кърбон , доста по добре изглежда . Какви са ти отзивите за s8? обсужването предплагам е цифра.. Като разход разбрах колко е г/д , което като се замисля за това което получаваш е пефектно бих казал, някъкви проблеми до сега ?
  3. Така е взех колата и e с салон от s8 , поръчкова е , води се Sport/Black edition, на късмет малко е намерих. Да , преди седмица е регистрирах. Доста хора е бъркат с s8, тя освен отздат всичко друго си е като на S8, дори и салона. Аз се чудя къде съм виждал този номер a7 е доста добра кола , поне за периода който е имах и се кефих. Казам просто че за 2016 г и подобен клас, има дреболии който ги няма и не е нормално. За момент зажалих че не взех s8, дори беше като твоят цвят , но след ъпдейта ме радва доста. Не съм карал/возил на s8 , но предполагам че е дълеч по добре от мойта.
  4. Красива определено от всякъде , но мотора е боза , с този турболаг ми бърка нз къде ... Днес чипосах а8цата , определно този мотор е най добрият от Ауди правен някога, поне за мен . Върви повече от колкото очаквах, сега вече не ми прави впечатление вътре колко е скучна
  5. г/д така стана,да бях взел s5 sportback, малка ми се стори и други неща не ми харесаха , смених е за а8 матрикс , определено си е автомобил от към мотор/возия , просто за годините ми се струва изостанала.Май и аз не знам какво искам , просто чакам да падне цената малко на sq7 и да мирясвам.
  6. Че разхода ти е перфектен ... от седмица карам матрикс 4.2битди и аз съм от Пловдив под 12-13 не падам. Като сметнем разликата в цената при бензина, г/д на кантар .
  7. Спрях се на матрикс заради мотора най вече и уж високият клас . Почвам да съжалявам, за една седмица ми умръзна , до сега карах а7 преди фейса и беше доста по добре . Определено са се усрали при а8 и да то си е кола 2011..
  8. До момента разбирам че доста работи който ги има в по ниският клас като при а5/а6/а7 ги няма в д4 матрис ... което е много малоумна работа ...
  9. По принцип това което съм виждал, кто доближи обект отпред се включва , все едно като дадеш на задна се включва но това е само при близост с обект.
  10. Бивш собсвеник съм на а7, това е колата за мен Визия, вървеш, и возия . Мотора определено битди , 245 си има свойте кусури ,много е писано за този мотор/кутия,зависи на какво ще попаднеш .
  11. 4trogram

    3.0tdi 245 s tronic Чип

    На с5цата имах тунинг бокс JB4 заради гаранцията , супер беше , имаше 3 stage , доста добре вървеше и проблеми нямах.
  12. Някой да има представа как мога да адаптирам партроника да се включва отпред без да съм го активирал преди това на задна ? За А8 Матрикс става въпрос .При Кайен и а5 новото съм го виждал.
  13. Това при втора го има на почти всеки с-троник. При мен беше така също , за 60к км съм нямал проблем , сменя си идеално просто това тресене се получава при потегляне на втора с ниска скорост. От Ауди ми казаха че е от съеденителя .
  14. И аз гледам обаче за матрикса, за сега освен в ebay тук в БГ има само в tuning-sport.com. Цените са страшни, уж са оригинални части .За заден дифузер с накрайници излиза около 2.5к, аз съм с предна броня и прагове на с8 , пълният пъкет е 7к без боя и монтаж.
  15. Никой ли няма 4.2тди матрикс? Дайте малко мнения за въпросният автомобил.
  16. 4trogram

    google earth или street view

    Да , нещо ми се губи логиката . В а6 и а7 фейса го има , в а8 матрикс която е най високият клас, има подобни пропуски..
  17. 4trogram

    google earth или street view

    Поръчал съм а8 матрикс 12 месец 2015, дали има цветна карта на кокпита както при фейса на а6/7 ?
  18. Колеги, малко мнения за а8 матрикс 4.2тди ?
  19. 2.2-2.4 , аз лично си ги правя на 2.2
  20. 400 лв ? аз в Пловдив бях правил едни ротор за 200 лв ми ги направиха кукла . Не са мръднали. Някой от форума който може да провери една кола по рама? в Ауди ми отказаха директно..
  21. Дай някъкви контакти и аз да пиша, и аз е взех от там.
  22. Благодаря колеги, ще прежаля B&O-то, тя тази без музика е по добре да се кара с този Sound който вади, уникален двигател и генерация
  23. 4trogram

    Audi s5 B&O

    Вчера си взех S5 2017, колата е супер но музиката ме разочарова много , уж B&O е доста над Босе но май не е така . Въпросът ми е , дали има и може да се направи на тази музика някъкъв ъпдейт за да се променят нещата ?
  24. Кората в Ауди, наскоро си взех, 172лв беше. Това чудене и при мен го има след адаптация но е нормално, но чак чукане да се чува...
×
×
  • Create New...