Jump to content

kgg.becks

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kgg.becks

  1. Ако си сигурен, че проблема ти е в ABS-а, трябва да е същата буква, ако ще взимаш нов. Втора ръка не е препоръчително, защото рано или късно пак ще даде проблем. Моята препоръка е, а както и аз направих, сваляш електрониката и даваш на някой да ти презапои изтънелите с времето "крачета" вътре (виж снимката).
  2. Може ли да се обосновеш защо може без да се маха, защото аз логика не виждам. Той софтуера само ще каже на колата, че няма нищо запушено и няма да влиза в авариен режим, но филтъра ще си събира газовете и в един момент толко ще се напълни, че колата няма да е същата. Да не говорим, че обратното налягане направо ще я счупи. Аз ли съм в грешка? Да не подвеждаме хората тук!
  3. Колега, а може ли да обясниш процедурата с пълнене на филтъра и колко пълниш?
  4. @Vasil82 Весели празници
  5. Би трябвало, да. Това можеш да го пробваш и преди да го спираш. Откачи вакуума, който отваря ЕГР-а. По този начин той ще бъде затворен и няма да засмуква въздух от изпускателната система и не би трябвало да пуши от там. Ще ти набие грешка и ще ти светне чек енджин-а, но колата ще си върви. Ако резултата е този който търсиш след това изолираш и софтуерно и си летиш ПП. Като откачаш вакуума запуши маркучлето с нещо, примерно винт, че да не стане някоя беля.
  6. kgg.becks

    Размер джанти

    Отвори капачка на резервоара и ще ги видиш. Иначе 17,18 и 19-ки.
  7. Към края на живота на моя ДПФ точно много пушеше (при всяко форсиране) и не вървеше добре.
  8. Не е трябвало да сменяш целия плафон, а да вземеш canbus лед крушки. Не мога да те насоча какво да вземеш защото аз не съм слагал лед до сега. Прочети за led canbus и ще намериш решение.
  9. kgg.becks

    Проблем Ауди А6 4Ф

    Аз залагам на ABS-а.
  10. Оста, която отваря клапата на ЕГР кулера ли? Ако за нея говориш, не няма ремонтен комплект. Взима се нова цяла клапа. https://www.ebay.com/itm/333758391471
  11. Предполагам. че вакуума се опитвал да отвори клапата и след като е напъвал и не е успял е счупил остта. Това е само предположение. Щом ти е изолиран софтуерно ЕГР-а защо не откачиш вакуумната тръбичка и я запушиш с винт например. Иначе при мен пушека се оказа, че е от остта на вихровите клапи. След подмяна с ремонтен комплект на лостчето пушек нямам.
  12. kgg.becks

    ESP

    Пробвай да извадиш бутона с дебитна карта например и виж да не се е откачило отзад нещо. Не е нещо което да не се е случвало на други хора -> Цък
  13. kgg.becks

    ESP

    1 натискане гаси ASR задържаш гаси ESP
  14. kgg.becks

    ESP Fault see owners manual???

    Постване на кода в гугъл показа други с подобен проблем... Ето в този сайт препоръчват да се прекодира CAN GATEWAY модула. Като първо пробваш да вкараш същата цифра която е в момента, ако не стане трябва да сметнеш твойта такава. Успех!
  15. kgg.becks

    ESP Fault see owners manual???

    Снимката е на електрониката на ABS-а и е закачено за ABS помпата. (Виж снимката) Мисля, че обаче твоите проблеми са някаде другаде щом не иска да пали. Защо не качиш грешките които ти излизат с диагностиката. С ВАГ КОМ ли сканираш или с някоя универсална?
  16. kgg.becks

    ESP Fault see owners manual???

    Както казаха колегите по-горе трябва си диагностика. Така само се гадае по картинка. Аз имах ядове с АБС модула където цялата пищеше и даваше грешки за всички системи свързани със спирачките, но аз съм ръчка и си карах без проблем. При автоматика знам че имаше по-голям проблем. Все пак закачи я и така ще ти се изясни по-добре.
  17. kgg.becks

    ESP Fault see owners manual???

    При автоматиците ако има грешка в електрониката на АБС модула където се намира и ЕСП-то, колата до колкото знам не пали. Проблема са едни крачета вътре които с времето изтъняват и не правят хубав контак и трябва да се сменят.
  18. Ето решението: https://workshop-manuals.com/audi/a6_quattro_sedan/v6-3.2l_(bkh)/instrument_panel_gauges_and_warning_indicators/fuel_gauge_sender/component_information/technical_service_bulletins/customer_interest_for_fuel_gauge_sender/201007/aug/instruments_fuel_gauge_reads_empty_after_fuel_fill/instruments_fuel_gauge_reads_empty_after_fuel_fill/page_21859/
  19. Продавам оригинални джанти BBS 19''; 5x112; 8.5J x 19H2 ET48; ЦО: 57.0 мм; 4FO 601 025 L Не са криви нито имат заварки. Карани са в България 1 месец (все пак това май го водат за критерии). Могат да бъдат тествани от гумаджия при желание. Гумите могат да Ви закарат от т.А до т.Б, но са много стари и са за смяна. Само директно предаване, няма да пращам по куриер. Локация: Благоевград Цена: 900 лв. За контакт: 0876-43-44-60 Кликнете на снимките за по-голям размер.
  20. Тавана е черен, извини ме за лошите снимки, седалките имат лого S line, както и волана и праговете. Не съм експерт по Ауди и пиша това, което знам за колата без да преувеличавам за да не стане така, че лъжа. Окачването е спортно, сменявано от предния собственик в Австрия, но колата вървеше с оригиналното S line окачване, което си го давам към колата. Предните дискове са 347 мм, което мисля, че е стандарт за S line, но и тук не съм на 100%, както казах не съм експерт. За решетки и брони може да си прав, но не съм писал пълен пакет S line, но предполагам, че по нещата, които има се класифицира като такава. Ако все пак греша нека ме поправят по-знаещите. Колата като изпълнение е много добра и една от редките с ръчни скорости за 3.0 TDI. Ако имате въпроси питайте, но моля без предварителни заключения на база снимки.
  21. @alexander alexandrov Какво трябва да има за да е S line?
  22. Здравейте, Продавам си колата - AUDI A6 3.0 TDI Quattro S-Line Колата е със S-Line пакет. В много добро състояние, като цяло доста запазен интериор с една забележка на шофьорската седалка. По екстериора има забележки, но нищо фрапиращо. Работещи всички системи за екология (DPF, EGR, вихрови клапи). Стегната ходова част без тропане със спортно окачване. Втори комплект окачване оригинално S-Line. 2 комплекта гуми (летни и зимни). Първи собственик съм в България, като всичко е сменяно преди оказания интервал. 2 ключа. Локация: Благоевград Цена: 8399 лв За контакти: 0878 966624 Алекс
  23. Колеги, сменят ли се датчиците за гориво в резервоара, че ми играят някви номера?
×
×
  • Create New...