pampo

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

About pampo

Друго

 • Kaра
  A4 2Т

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

1,180 profile views
 1. Мнението ми е подобно, но в обратен ред за двата сервиза. Минал съм през S-car, сменяха и пробваха здрави части за проблем. В дброса го решиха. Цените обаче наистина са като в официален сервиз.
 2. Аз си взех точно такива, само че на същата цена са 17ки. Гумаджиите казаха, че са оптимален избор цена/качество. Естествено са чисто нови и колата направо е залепена. Обективно мнение мога да дам след 2г. Размер САМО И ЕДНИНСТВЕНО каквото пише на вратата. Колегата го е пуснал горе.
 3. Моментът "много време" го няма, само ако е евтина
 4. Аз съм с 2 деца и бях Б7, а в момента съм с В8. Колата е тясна само лятото за моретата, тогава ползвам кутия. Иначе на децата не им е тясно. Но са 2 момичета под 10г.
 5. Комби и седан от един и същ модел са с еднаква дължина, поне при В7 със сигурност. Отделно поне според мен комби и хечбек се паркират по-лесно, защото задното стъкло е ориентир за мястото назад. При седана трябва да се съобразиш с багажник, излизащ зад задното стъкло.
 6. Това от 2рата обява също може да се проибави към екстрите: "Колата е с пълна сервизна история в Audi, обслужвана само и единствено там, винаги на време и само с оригинални части." Ако наистина е вярно, разбира се. Като цяло няма база за сравнение с "нов внос" от автокъща. Отделно 2рата е поддържана кола в движение, другата е с неясен статут и състояние. Може да е много добро такова естествено, но аз бих заложил на сигурното за такива суми.
 7. Ноември 2019 в малък сервиз за масло автомат, масло преден диф и филтър купе съм платил 555лв. Сега не знам колко би било. Какво включва офертата за 1800лв?
 8. Гореше ми по 3л/10к км, направихме флъш и 2 смени на масло с някакъв спортен Равенол, не му помня модела точно. Сега е в брат ми и гори по 1,5л/10к км с нормални масла. Някои твърдят, че флъшването е ала-бала, не мога да съм категоричен, но знам колко доливах и колко се долива сега.
 9. Не съм твърде навътре с темата на маслото, но аз имах такава и маслото беше 5w40, това 10w60 би следвало да е доста гъсто, не съм сигурен колко би било подходящо за такъв мотор, и дали го има в спецификацията от производителя...
 10. Ползвал съм и двата и съм по-доволен от Д-брос, откривали са ми заплетен проблем. Имат готино отношение, но и цените не са ниски, те и в С Кар не са ниски де.
 11. 4х4 - S-tronic (или ZF в редки случаи) само предно - Мултитроник
 12. Не мога да коментирам другите неща, но няма как 100-200 да е 18 секунди, при условие, че на 400 метра дава 12,2сек и скоростомера показа 205км/ч. Тоест колата прави 0-200 за 12 секунди, съответно за 100-200 се падат 8сек. Определено е бърза. Дали има смисъл, дали е скъпа и тн да си преценяват продавача и евентуален купувач.
 13. Когато се двишиш, карай само на D, S или R. Kогато си спрял и слизаш от колата, винаги слагай Р, най-добре с дърпане на ръчна преди да отпуснеш газта, както е писал колегата по-горе. Не разбирам защо изобщо трябва да се правят подобни импровизации с паркиране на D и ръчна, това е супер рисковано, ако ръчната изпусне и колата тръгне, може да стане мазало, отделно не съм сигурен колко е добре това за самия автомат. В движение може да се сменя от D на S без притеснения, както и на ръчен режим. Смяна на масло на автомат плюс това на предния диференциал преди 3 години ми струваше 550лв.
 14. Всички коли комби от Ауди и БМВ на мен ми харесват повече от седаните, а сребристият цвят е най-гадният и банален цвят за автомобил изобщо. Следва го черният (за жалост сегашната ми е такава ) От там нататък всеки различен от горните 2 е по-интересен привлекателен ЗА МЕН. Нататък, досега от 7 лични автомобила само един е бил дизел, и като цяло няма тенденция това да се преомени вбъдеще. Та цветът, и горивото, и шасито на втората ми харесват повече от на ТДИто. Ако търсех такава, аз ЛИЧНО щях да взема тая с бомбата. Не, че нещо, нали...
 15. Аз директно бих подминал. Толкова ли е евтина, че да си струва риска и потенциалните реставрации?