Jump to content

mojo-jojo

Members
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Троян

Последни посетители

1803 профилни разглеждания

mojo-jojo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз карам от една година с активиран ADS и разлика в динамиката на колата има. Най-силно се усеща когато карам на дълго, защото при изпреварване тръгва по рязно. Бях се замислил за power box от steinbauer, но поради многото различни мнения по въпроса за и против боксовете ще си цъкам ADS-а.
  2. mojo-jojo

    Обща тема: Audi A4 B8

    Аз немога да разбера моята гори ли масло или не. Мотора е 2.0 тди. Лошото е, че нямам щека за масло! Маслото го гледам само на дисплея. За около 10 000 км е намаляло с една черта, но понякога е на макс. Някой знае ли, дали може да се поръча щека за тди мотора след 2010 който фабрично излиза с тапа ?
  3. mojo-jojo

    Обща тема: Audi A4 B8

    Да така е има разлики в теглото и конските сили, но на книга дават много ниски разходи а в действителност те са невъзможни за достигане, дори и като я докарвах от Германия с техните хубави нафти, пътища и заводския размер гуми 225/55/16. След като смених 16-ките с 225/50/17 ненамирам разлика в разхода. Като оставим разхода на страна съм много доволен от обезшумяването на купето както към външни шумове, така и от шумове на двигателя (все пак от 5 години карам джип и разликата е огромна).
  4. mojo-jojo

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте колеги, моята също гори в такива диапазони градско в Троян. Немога да разбера как с толкова съвременни технологии неможе и да се доближи до ниският разход на стария AFN мотор! Относно екстрите които могат да се включат допълнително с ваг-кома, скоро открих в един чужд форум, че може да се пусне визуализация на парктроник само със задни сензори. [10] Park/Steer Assist 16 Security access -> 71679 Do It 07 - Coding Byte 0 bit 4 0->1 This works and now I can see in the MMI the graph with the rear sensors. My park assist is : Part No SW: 8K0 919 475 B HW: 8K0 919 475 Component: PARKHILFE 4K H06 0010 При мен номера на парктроник релето е: 8K0 919 475 Q Compoent: PARKHILFE 4K H06 0070
  5. SUMISTA човече, бъкна го идеално !!! За жалост жабата вече е в Русе и няма да мога да се включа в сразяването на мега-яките, супер пъргави, и непоносимо бързи 2,5 тди мотори
  6. хах ето и клипове от калояново! KARINA 10х за help-a. Твоя клип е от първата ни гонка, там пича нещо обърка скоростите, но на другите ми се поузори.
  7. Аз също мога да потвърдя че АФН с чип е доста добра комбинация и бие 2,5 с чип но само на 400 метра, мисля 4е на дълго афн-а може и да се изплези. На Калояново миналата година се пусках с две 2,5. Едното беше на viper666 който беше с чип и не се даде до последно, но му правех ластик от една кола най много! а другото беше на брат ми SPАWN, to e 2,5 163 коня с мултитроник (без чип) и доста ми се узори, добре че автомата е бавен на старта иначе се ме беше бил защото накрая ме настигаше доста заплашително!
  8. mojo-jojo

    17" джанти за А4 Б5

    Аз също карам на 2,3 или 2,4 с предни 225/45/17 и задни 245/40/17 и досега нямам крива джанта ( BBS са джантите). Обикновенно обикалям копките, но се пак из родните макадани се се намира някоя да уцеля, и така вече две години.
  9. Преди малко се разминах с новата Соната (фейслифта), много добър дизайн. Малко се зачудих дали е фейса защото колегата беше писъл, че още не се продава, но определено беше с лупи отпред и стоповете и бяха по различни и кристални, регистрацията и беше СА, сив цвят. Невидях да има стикери по нея "test drive".
  10. mojo-jojo

    Как да си сваля фара

    На тея къде неса фейслифт (оригиналните Valeo) пак са 3 болтовете. Два отгоре, един отдолу + един чоп за пластмасата под маската. Сигурен съм че и на фейслифта са 3. Дори и на тайванските фарове има една планка която тръгва отдолу от третия болт и пак се захваща отгоре на фара за по голяма стабилност. Колегата къде е писал за два болта да ходи да си прегледа колата дане е падне някой фар
  11. doc_mc пич, ясно ми е кво pc ползваш, и как използваш компютрите като за тебе значението е в килограмите и кабелите
  12. Колега аз съм с много подобна конфигурация на компа, процесора ми е същия четириядрен, но рамта ми е 4 гб на ддр2 и видеото ми е на 512 мб. Несъм геймър (но превъртях pro street-a за 3 дена), работя главно с графични програми и засега компа се държи, ползвам го от 5 месеца. Тея характеристики къде си ги дал, според мен са задоволителни за игри. И геймърски лаптоп е смешна работа, поне несам чувал за такива.
  13. Преди около седмица и моята зелена жаба (A4 B5 AFN Avant) мина през сервиза на колегата SUMISTA, за смяна на заводските чипове у компа Мноо се изненадах от промяната в поведението на автомобила, изразена в доста по-бързо набиране. Днеска реших да си махна и катализатора по препоръки на майстора. След махането на катализатора колата стана още по интеретсна за дране и тая вечер реших да я придера с един приятел който наскоро си взе A3 2,0 Tdi quattro 06г(140кс.). Пичове искам да ви кажа, че него оставих да диша горкия, много пушак излапа зад мен и до към 180 км/ч. му бях дръпнал с около кола и нещо. И всичко това се повтори и потрети. Незнам с колко коня ми е вдигната мощноста на колата, но вече знам че като натисна педала на газта и става някакава лудница
  14. Kia pro_ceed. Тая колица гледал ли си я? На мене ми допада като външен дизайн, а и цените са добри + 7 години гаранция.
×
×
  • Create New...