Jump to content

Туриеца

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Туриеца

  1. За седан в ауто хит ми обявиха цена 700 с монтаж на нова боядисана в цвета на колата. Рязко забих една китайска над жабката и си хвана сателити. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  2. Най- интересното е, че маркуча към радиатора си е студен докато не отвори според мен"големия термостат". И за себе си вадя извод, че нещо друго се ебава, но кое нямам идея. По пътя на логиката нещо отваря по-рано от колкото трябва и понеже майстора ми е приятел ми се кара, че се превземам вече. Аз обаче не искам да повярвам, че е нормално някой път да загрява за 30 км друг път за 15 и да варира температурата когато е хладно. Лятото си е на 90 и не колебае.
  3. Дай малко повече насоки ако може. Егр-а го смерних с нов заедно с охладителя. Термостати клапани по системата всичко е сменено.
  4. Със ново такова топче. Възвратно клапанче си е според мен макар и от най прост тип. Вчера за 500 кмтемпературата си варираше 3-4 бара взависимост от това дали катеря или спускам. Но в колата си беше топло с вентилатор на авто и 23гр врътките.
  5. Смених и клапанчето в този маркуч. Отново загрява ужасно бавно (вчера след 30км), до 90 гр. Единствено малкия термостат не е оригинален, но нов. Май като сменям маслата ще сменя и него отново с оригинален. И ако и тогава не загрява се предавам.
  6. Някой знае ли в коя посока пропуска клапанчето с топчето в малкия маркуч. При мен посоките са така по зелената стрелка пропуска по чеервената не. Извитата част влиза в пластмасовата тръба с разклоненията. Загрява много бавно, а са сменени 2 термостата и един клапан. Това е последното, което остана, но при тест затваря. Единствено не знам някой да не го е вадил и сменил посоката.
  7. Туриеца

    Трудно загряване

    Аз смених и двата термостата и загрее ли не пада, но докато загрее мога да мина 30 километра. Има още нещо за смяна, но ще търся като излезе от бояджията.
  8. А тези кутийки не трябва ли да ползват фабричния микрофон? В моята има един дълъг кабел и нещо, което по номера излиза микрофон. Сигурно ще трябва и него да търся къде да ръгам. Като знам с онова в джипката как се прецакаха разговорите хич не ми се слагат китайски микрофони. Това е чудото.
  9. В рав 4- ката смених с китаец звука стана противен. А едно са 500 друго 1000. Това ме устройва абсолютно нито филми ще гледам нито ютуб за мен уейза беше от значение и музиката от спотифай. П.п Сега видях, че това не било към мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  10. Благодаря на Drone за желанието да сподели кабела и да ми помогне. Благодаря и на Мариян за насоката всичко тръгна по начина, който Мариян каза. Огромни благодарности.
  11. Не е до плащането, а това, че съм далече и е адски неудобно да се намери време. Затова и го поръчах от али-то и се боря аз. Гледам и тук има AMI към 3.5mm, и ще взема един за проба, ако правилно съм разбрал, че такъв трябва. Иначе дойде за около 460лв.
  12. Работата е там, че аз подменю diagnose нямам в зеленото меню. Медията е RMC и това нещо липсва, та затова е тази борба.
  13. Аз кабел имам в AMI, но е такъв за iPhone. Ще търся AUX да пробвам с него. Имам оригинален за телефона и за USB, но AUX нямам.
  14. Мисля, че чак сега схванах мисълта ти. Благодаря отново.
  15. Каза ми да и още веднъж благодаря, че ми отдели време. Аз обаче малко ядосан от това, че не ми се получават нещата не схванах точно идеята ти за Aux кабем към AMI. Ако този кабел трябва да влиза в телефона, то аз имам такъв и така звука си върви през колата, ако обаче има такъв , който да свързва ретрофит бокса с AMI ще се видя в чудо.
  16. Rmc Аз писах във вайбър в събота. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  17. Аз срещам трудност с активиране на AUX. Май ще търся в оторизиран сервиз някой да го пусне. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  18. Някой има ли идея как да активирам AUX в менюто на колата медията е RMC версия и няма подменю diagnose в зеленото меню. Монтирахме ретрофит бокс за карплей, но звука ми работи само ако включа телефона с кабел в AMI порта. Ако активирам AUX-a нещата ще се случат и без да включвам кабели. Бокса приема сигнала от телефона и го подава в AUX-a, но като не е активен няма звук.
  19. Имам само снимка на кутията от частта. Колата е събрана взех я и врътнах 30-40 км да я пробвам. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  20. Оказа се охладителя на егр. Сменихме го с егр-а заедно. Благодаря за насоката още веднъж. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  21. Ще го погледнем благодаря. Сега ще разровя за снимки във форума. Мисля, че по сайтовете за части съм го виждал това в секцията с термостатите.
  22. Проблема със загряването е решен със смяната и на другия термостат сега колата държи 90 перфектно. Всичко това до снощи Минах с колата 35-40км и я оставих на паркинг без абсолютно никакви индикации за проблем. Влезнах гледах театър най много да е минал един час отивам на паркинга паля колата и от ауспуха облаче ле бяло. Направи ми впечатление, че като запалих показваше 90гр за час не може да не е истинала. Долях 2л вода и я закарах в сервиза без да загрее повече от нормалното. Та отивам на отваряне на мотор ми се струва. Баси не бях оставал на пътя от как си бях купил една хонда на метан за 2000лв. Ако имате представа дали от друго място може да влиза антифриза в ауспуха може да ме насочите. Колата е 2.0тди 177кс.
×
×
  • Create New...