Jump to content

slavi.v

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от slavi.v

  1. Продавам фарове Сонар с лед габарит и 55ватов ксенон.Фаровете пасват перфектно на Ауди А4 Б5 преди фейслифта.Карани са по малко от година и нямат никакви забележки.Цена на комплекта 440лв.
  2. http://www.mobile.bg/11385298901861566 Това е адреса на обявата в Мобиле бг.
  3. Добро техническо състояние откъм двигател(с чип) и ходова част. Г. О. до 10. 2014г. Ресурс до смяна на масло и филтри 5000км. и до смяна на ангренажен ремък 20000км. Колата е напълно подготвена за зимата! ! ! Към нея вървят оригиналните фарове Valeo H4 и две добри летни гуми . Един собственик в Бг. Лек коментар на цената само на място при сериозен интерес ! ! ! !
  4. Едните са 4мм защото външния диаметър на пластмасовите тръбички върху които се слагат е толкова и ако се използва 3,2мм като за излишната нафта също става но се цепят бързо защото разтягат много.Големите са 6мм говорим за вътрешен размер и при двата вида.
  5. Колега кажи къде е магазина,че и аз го закъсах със скапаните водачи.Ако не знаеш номер то горе долу в кой район на улицата е някакви надписи или каквото ида е там. Предварително благодаря!!!
  6. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Здравей Колега!В събота ходих при Богомил(brezel)и след неговата намеса АФН-на направо оживя.Слагай чипа и хич не му мисли.
  7. Колега трябват ми бравите за предните врати за А4 ако са останали и работещи.Моите не отчитат отварянето на вратите.И цена ако може!!! Благодаря предварително.
  8. Въпреки къръщината още една А4 си тръгна с перфектно работещ темпопат сериозно тестван до СОФИЯ.Благодаря колега!!!
  9. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Много Благодаря за бързия отговор.
  10. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Колега би ли споделил как човек може да се сдобие с такъв чип.
  11. Колега здравей! Искам да попитам Ти имаш ли оригинални лостове за темпомата и каква е цената и другото което ме интересува дали,има възможност да се ремонтират бравите на А4 защото с моите имам проблем(при отваряне на вратите не светва плафона и не реагира зумера за забравени светлини)на дясната врата постоянно е така,а на лявата е ту работи ту не. И дано скоро стигна до теб поне за темпомата. Предварително благодаря за отговора. Поздрави!!!
  12. Колега и за още я нямам тая екстра ама и време нямам да дойда при тебе но не се отказвам.Такава оферта не се испуска
  13. slavi.v

    Дизел - Кога да палим?

    Миналата година ги купих от Порше БГ бяха около 20лв парчето
  14. Много благодаря.Просто исках да знам.
  15. Колега спирачната помпа ще ми я испратиш ли
  16. Колега що не отавиш хора които са ходили при Дани като колегата Ssson(недоволен) като мен(доволен) да изказват мнение за неговата компетентност а не да си адвокат на някой с когото си говориил 20 минути по телефона,вместо той да се изкаже в темата. и да плюеш постоянно по човек които дори непознаваш лично. Нищо лично но според мен така е редно.
  17. Колега дай оферта за комплект съединител за А4 1.9 110коня 96г.АФН двигател. Предварително благодаря. Поздрави Станислав.
  18. Преди малко се прибрах от Монтана,ходих при Дани. И така човека смени гарнитури и отремонтира електронния блок на ГНП-то след което направи сътветните настройни с компа и аз подкарах много по добра кола.С две думи Дани за кратко време и много прилични пари направи чудеса с колата ми ми.
  19. Колега разглобявал съм я конзолата много пъти и е елементарно но за да ти е още по лесно моя съвет е да си изтеглиш ръководството за експлоатаця от началото този раздел ( има схема) и по моето скромно мнение и окомер имашдостатачно разстояние но има кабели които пречат
  20. По темата за всички заинтересовани!!!! Наистина се оказа че колата няма подгряване и едното огледало е сменено но за сметка на това и в двете има подготовка за подгряване-демек инсталция. И ето какво направих,купих си бутон за подгряване на задното стъкло с извод за подгряване и на огледалата разглобих си таблото почти изцяло и си пуснах инсталация до огледалата и готово вече си имам подгряване. Разходите за цялата тая работа е 10лв за ботон втора ръка 35лв за дясно стъкло(ляво си имаше)и един ден гимнастика в колата.
  21. ако са сменени стъклата не би трябвало в огледалата да има инсталацил за подгряване
  22. И така проблема дойде от това че не работи подгряването на огледалата и взех че ги разглобих и установих нещо за кето не намерих нищо написано във форума, самите огледала са с реотани и изобщо са с погряване но проблема е в това че до тях стигат само кабели за позициониране но не и за подгряване. Моля за съвет дали е възможно и ака е от къде да им взема захранване. Благдаря предварително.
  23. slavi.v

    Проблем с паленето

    Маркучите не са овлажнени никаде а не се вижда и да са напукани. Тези за излишното гориво са сменени остава да проверя само това уплатнение.Мерси
×
×
  • Create New...