Jump to content

super_ivo

Members
  • Мнения

    504
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от super_ivo

  1. Подарявам комплект предни седалки за Ауди А4/В5 (преди фейслифта). Седалките са с нормално износване,имат нужда от пране. Предложението е валидно до 16.04 (Неделя), след което отиват на боклука.
  2. Забелязах, че в някои теми не мога да пиша- например в темата "Подарява" в раздел Купува/Продава.
  3. Около 10 000 км с този модел, но малко по-различен размер 215/55/17. Много съм доволен от поведението на гумата. Както на сухо, така и на мокро. Не са шумни. Единствената ми забележка е, че бордовете им са по-меки. Ако сега трябва да взимам гуми пак бих избрал същата марка и модел гума.
  4. Много добър продукт! Страхотно качество и вкус!
  5. Подарявам уплътненията (за четирите врати) за Ауди А4 В5 Авант. Подарявам 2 броя стъкла за задна врата (вратата на комбито) за Ауди А4 В5. Стъклата са на вратите, защото не смятам, че мога да ги сваля без да счупя стъклата. Самите врати са с проблеми- едната е ударена, другата има следи от градушка. Подарявам пластмасите под предното стъкло за Ауди А4 В5, преди фейслифта.
  6. Продавам джантите, тъй като вече няма на какво да ги сложа.
  7. Продавам фейслифтови брони за Ауди А4/Б5 - предна (тъмно синя) и задна (сиво-зелена). Броните са здрави (с оригиналните си захвати към гредите), в добро състояние са. Продавата се в комплект със носачи, решетки, фарове за мъгла. Продават се както заедно така и по отделно. Цена за предната броня 300 лв. Цена за задната броня 100 лв. За контакти: 0884 550 797 или ЛС. Възможен коментар по цените. Снимките са големи и след като им намаля размера ще ги кача и тук. Пращам снимки и по e-mail.
  8. Гумите и джантите по желание могат да се продадат и отделно.
  9. Да добавим и петата (резервна) джанта към комплекта.
  10. Засега предпочитам да продам гумите и джантите в комплект.
  11. Подрък комплект зимни (гумени) стелки Schonek в много добро състояние за Ауди А4/В5.
  12. Моите джанти, които са абсолютно идентични с тези на снимката като модел и размер, имат надпис от вътрешната страна за страна на производител Норвегия.
  13. Продавам зимни гуми с джанти. Размера на гумите: 205/55R16 91H Параметри на джантите: 7JX16H2ET45 2 броя GoodYear Ultra Grip 7+ DOT 4108 (Произведени в Словения) 2 броя Lassa Snoways 2 Plus DOT 4006 (Произведени в Турция) Състояние на гумите: без балони, равномерно износени,едната гума GoodYear има забележка видима на приложените снимки. Състояние на джантите: До последния баланс (зима 2013/2014) без кривини. Цена: 425 лв. (Подлежи на коментар при сериозен интерес) Място на което се намират гумите: София При интерес мога да направя допълнителни снимки. Контакти: 0884 550 797 или лично съобщение.
  14. super_ivo

    Проблем с палене

    Утре ще пробвам дали идва гориво до рейката отпред, и ако идва вероятно налягането е ниско и наистина е помпа.
  15. Имам проблем с паленето. При първото завъртане на стартера пали и след 2-3 секунди гасне. После палене няма (в буквалния смсъл). Проверих предпазител, реле, горивна помпа - работят. Ако продължа да въртя първоначално върти но не пали, в последствие, понякога 20-30 секунди, ахааа да запали и пак нищо. Някакви съвети? P.S. Днес стана късно и не можах да проверя рейката дали е ок и дали не е запушен фултъра (който обаче е сменен преди не повече от 3000 км.)
  16. Идеално! Благодаря момчета, ще обезвъздушим системата.
  17. След смяна на антифриз (вследствие на загубата му от изпуснала скоба), сега нямам така сино парно както преди това. На какво може да се дължи- въздух в системата или неща друго. Ако има въздух, как се процедира, самообезвъздушава ли се или какво?
  18. Единия има регулатор на налягане (4 bar), другия няма. Това е по отношение на разликата меджу двата.
  19. Колега, ти преди да правиш интервенции да беше прочел малко из форума- щеше да запознаеш с колегата buzzi, и би си спестиш много неприятности. Не е късно и сега да се свържеш с него, щото при твоя майстоя, май скоро няма да стъпиш.
  20. Имам намрениеда сменя стандартинте предни спирачни дискове на 1.8 (ADR) със такива от 1.8Т (АЕВ). За целта ме интересува спирачните им апарати идентични ли са? Знам, че съпортите са различни заради дебелината на дисковтете, но за смите апарати не съм наясно.
  21. Да, втора употреба е. Няма луфт, суха е, няма теч. Мислех си да не е проблем в карето на волана или някъде по пръта до волана, или пък в заключващия механизъм.
×
×
  • Create New...