Jump to content

connor cane

Members
  • Мнения

    6550
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от connor cane

  1. За доста под 3000 Евро е купувана от Германия, за да струва тук 7000 лева (гаранция тия 500 ще ги свали на прима виста още) - само докарването от Германия е 1000+ лева, тоя едва ли бачка на загуба. Само за сравнение - вчера звъннах до Австрия за един колега от форума - да питам дали ще свали от цената този продавач - http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262994221&cd=635620984020000000&asrc=st. Нямаше как да разбера - колата беше продадена - а е доста по-стара, на почти 300 000 км. Няма безплатен обяд.
  2. Обаче трябва да се докаже, технически експертизи, дела в съда и прочие. Ти реално и сега може да го съдиш за измама. А и всеки ще каже - тоя преди мене беше, аз не съм барАл. Много трудно доказуемо е това. В крайна сметка - няма смисъл да се гледат километри, а най-вече състоянието на колата. Един некадърен мърляч за 50 000 може да и причини неща, които при добър и уважаващ превозното си средство шофьор няма да се случат и за 400 000. Зависи си много.
  3. При градско каране на къси отсечки и в трафик не чакай нисък разход от тази кола - от 12-13/100 ще започва, може и повече, няма какво да се лъжем. Рядък е тоя мотор, което значи, че трудно ще намериш както стопани с отзиви за него, така и майстори, които да имат опит с ремонти по агрегата. Иначе на снимки колата изглежда никак не зле.
  4. Километри се връщат и в Италия, и в Германия, и където се сетите - не сме го открили ние тоя занаят. А че българите сме пълни боклуци и само гледаме как да прекараме комшията/колегата/познатия си - дори без да имаме полза, ей така, за спорта - си е всеизвестен от векове факт. Нищо ново под слънцето.
  5. Скачай на BEKO - за тия пари ще вземеш хубава и 90 и няколко % забравяш за нея през следващите няколко години - само пранЙе и те тава а. Бош и АЕГ имат славата на немски машини с високо качество - може и така да е, но са неоправдано скъпи за мен. Същото се отнася и за Мейле - там цифрите космически.
  6. http://swiss-auto.cars.bg/c1019043 тази изглежда доста добре, но е 2001 - на 14 години... ако смъкнат под 8000...
  7. Интересно за какво ли им е на селските тунингари да махат ключалките... Виждал съм доста Голф 2 и 3 с махнати дръжки на вратите и преместени задни номера, явно и това е някакъв подобен тип "туняк".
  8. За пръв път чувам за Б4, и изобщо за кола от това поколение, без ключалки.... да няма някаква тунЯк намеса?
  9. Ако си набелязал нещо от Германия и имаш нужда от помощ с комуникацията - свиркай. Иначе там са доста скъпи - може би дори неоправдано... зависи си от конкретния екземпляр все пак, но това, че е от Германия, не е панацея, че ще се окаже читав. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-avant-1-9-tdi-s-line-sieversh?tten/206218153.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&negativeFeatures=EXPORT&noec=1- ето какво се продава в Германия за 4000 Евро. Опитах се да звънна от любопитство, един колега от друга тема я беше харесал - номерът е невалиден.
  10. Тая А3-ка от линка на 99.9% е отваряла бегове и е тапицирана супер грозно и неграмотно. Гаранция е връщана от "отвъдното". Не се занимавай с нея.
  11. Нека ъп-нем темата - отказах на 1 купувач и я спрях от продажба, сега пак ме подгонват дивите.... Останаха следици от градушката - нищо фрапиращо. Още някои сменени неща преди 2 месеца: Задни накладки Акумулатор - 60 АH
  12. E да, ама след това ще трябва да слага газ (предполагам), което са си още 1000-тина лева...
  13. Aииии, тва мултитроник ли е? Тогава - по-скоро твърдо не. Щот душегуба може да е с новия код - съответно да са поотстранени бъговете, но мултитрошляка е печално известен по целия свят.
  14. Кола от висок клас (макар и изродски тясна, особено отзад), ниска цена на закупуване - много сериозни възможности за главоболия и скъпи ремонти впоследствие. 2.5 тди е т.нар. "душегуб" - в по-късните години са отстранени послояичните проблеми с износващите се валове.
  15. http://en.wikipedia.org/wiki/Nikasil Ето за никасила. Никъде не пише проблем да му е газта, а високото съдържание на сяра в някои бензини.
  16. Е много ясно, че им е разпорена трътката от каране - все пак кола, дет е струвала нова 200 000+ лева, сега се продава за 15-20 - 8-10% от стойността и преди няколко години. Няма как да не е яко амортизирана.
  17. В Германия запазените Б6 на реални км държат високи цени - същото важи и за 4Ф примерно - огромна е разликата с италианките или тези, които могат да се купят карани в Бг (99% от тях също са талянки). Хубаво и евтино ауди няма.
  18. Aко доходът, който е отделил за колата, е 1200 лева на месец, ще стигне. Ако това е целият доход, от който да се плащат всички разходи - по-добре не, че верно ще намрази марката.
  19. Жив да си за всички добрини, които си направил и на мен и на колата, Радко. Колицата ми е много на сърце, но вече 6 години е при мен и може би дойде момента да погледна към нещо по-ново... Не знам - май част от мен тайно се надява никой да не се обади и да си ми остане да си я карам още... Продам ли я, със сигурност ще се напия доволно този ден... скъпа ми е на сърцето, така съм си я гледал като дете...
  20. Даже съм забравил да изброя някои неща, които съм сменял също така: Дискове и накладки - предни - на 20-25 000 Подменен антифриз и направена промивка на системата преди това Селенови втулки Един външен накрайник и една биалетка Нов реле регулатор на алтернатора Акумулатор Берга - доста нов и перфектен Сменен маншон на рейката Сменено масло на хидравликата Сменена спирачна течност - преди известно време Сменен въздуховод от възд.филтър към инжекциона Сменен термостат - като я купих Сменен реостат на вентилатора на парното/климатика Сменено уплътнение на масления охладител Рециклирана вакуум помпа на централното, което ми напомня, че не съм описал аларма с централно (работещо на всички врати без никакви забележки) като екстра, която колата има. Не знам защо форума не ми позволява да кача снимки...
  21. Може би дойде време да се разделя със старата любов и да погледна към нещо различно. Накратко: Ауди 80 Б4 115 кс АБК 1993 седан Екстри: АБС пълен ел.пакет - изцяло функциониращ климатик - отлично и безупречно работещ - няма такъв студ хидравлика на волана газова уредба стерео уредба Колата е обслужвана винаги навреме. От почти 6 г. съм собственик. Ремъци на 40 000 км. Сменен съединител преди около 50 000 км. Сменен температурен датчик. Рециклиран и ревизиран дебитомер. Мембрани на изпарителя - оригинални Ловато - на 35 000 км. Сменено радиаторче на парното. Сменени всички лагери. Сменена водна помпа. Сменен регулатор на налягането на бензина в рейката. Сменен тройник за антифриз. Сменена гарнитура на капака на клапаните. Нови свещи, капачка и кабели (на 2-3 000 км). И още много. Доста хора от форума ме познават и знаят как се кара и поддържа. Отвътре си е направо като нова. Леки козметични забележки отвън - като за кола на доста годинки вече. Снимки - http://www.mobile.bg/11401908424200729. Цена - 2112 лв. с лек коментар. За контакти 0878 400 975
  22. Швейцарката изглежда доста запазена - според мен си струва да се погледне, ако се търси Б6 с бензинов мотор.
  23. Ръжди в антифриза, масло в кулера - бягай далече от този гроб, че ще намразиш марката и всичко свързано с нея скоропостижно. Не знам къде го видя този запазен салон - макар че са го мазали с препарати и доколкото е възмжно са го освежили, шофьорската седалка е леш.
  24. Изглежда добре тази от Пловдив - а и е обслужена, което ти спестява немалко средства. 1.9 е железен мотор, за разлика от "наследника" 2.0, който е пословично проблемен. Постничък е салонът верно, даже май подлакътник няма, но не е лошо да се погледне колето.
×
×
  • Create New...