Jump to content

cavemaan

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cavemaan

  1. Здравейте. Може ли да напишете ЕТ и големината на централния отвор. Благодаря
  2. Какво представлява този манифест? На влизане в Сърбия ли се попълва или на излизане от страната?
  3. Мюнхен - София e маршрутът. Изглежда, че Сърбия е по удачно заради аутобана. Благодаря за насоките.
  4. Здравейте. Нека повдигнем темата със следния въпрос: Има ли значение/разлика през кои страни се минава от Германия към България? Австрия, Унгария, Сърбия или Австрия, Унгария, Румъния е по-удачен поради факта че те са част от EU.
  5. Здравейте. При мен беше счупен ограденият водач като се случи на около 170 000км. Единствената разлика в поведението беше, че се появи едно леко цъкане когато колата е загряла. При условие че карате колите си всеки ден, не мисля че е възможно да не го забележите.
  6. В idle виждам около 5-6 g/s. Load min 270 g/s би трябвало да е в оборотите, в които се очаква да има 340к.с. Тестът ми не е до прекъсвач и не се вижда колко ще е максималното g/s, но имам и една "дължина" без педалът да е на 100%.Там стойностите са с около 25-28% надолу. Според мен работи нормално. Все пак има едни 13-14 години експлоатация които със сигурност ни отделечават от каталожните данни. Ще съм благодарен ако пишеш има ли промяна след подмяната му.
  7. Не мисля, че има разлика м/у данните ни. Синята си ти.
  8. Благодаря ти. Ще проверя какво е състоянието при мен.
  9. Здравей, Любопитно ми е при мен какви ще са стойносттите. На кои канали се прави това измерване и има ли значение на скорост се провежда събирането на данните?
  10. Здравей. Останах доволен от https://www.facebook.com/avtorestavracia/.
  11. @Марто7007 Благодаря. Опитах х2 х3 пъти и сега изглежда нормално.
  12. Здравейте. След изключване на акумулатора имам проблем с автоматичното вдигане на стъклата. След като се прибрерат напълно се отварят около 5-10см. Съществува ли настройка през копчетата им за управление която трябва да се извърши за да се възстанови нормалното им функциониране?
  13. Здравей, Имаш ли преден ляв калник за b6 s4? Какъв цвят е и каква цена? Мерси.
  14. Може ли да напишете координати на сервиза/гаража му. В интернет успях да намеря само тел. номер / 0887 839 893/, но никой не отговори. Поздрави!
  15. Здравей, Темата е малко стара, но използва ли услугите на Сервиз Вулкан и остана ли доволен? Поздрави
  16. cavemaan

    Масло за Audi B6 S4

    Благодаря за коментарите.
  17. cavemaan

    Масло за Audi B6 S4

    Здравейте колеги, 5w-30 или 5w-40 е правилният избор на масло за конкретния двигател. Благодаря.
  18. Здравейте, Колата е а4 б6 1.9тди. Нужно ли е да се прави софтурна настройка (донастройка) на компютъра на колата след смяна на гумички на дюзите и мотаж/демонтаж на горивната помпа? Благодаря ви.
×
×
  • Create New...