Jump to content

Sir T

Members
  • Мнения

    548
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Imola Yellow

Контакти

  • Website URL
    http://www.driving-skills.com/
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гравитира по пътищата
  • Интереси
    Automotive admirer

Последни посетители

3165 профилни разглеждания

Sir T's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам: Mitsubishi Lancer Модификация :GLXi Год.на производство: 1991 (първа регистрация на 04.04.1991) Километри: 172 000 (реални) Цвят: Бордо металик Кубатура: 1500сс / 90 к.с. 12V (4g15) Снимки: http://deankotsev.snimka.bg/automobiles/lancer.608286.24327481 Цена: 1700лв. Допълнителна информация: Колата е доста запазена, сменени консумативи преди 100км,сменяни лагери на предна дясна и задна дясна главини, много запазен салон (не се е пушило в колата),има и доста добра музика. Има леки забележки по външния вид. Към колата давам 2 зимни гуми на един сезон, спортен волан от Lancer GTI, комплект чисто нови задни накладки, колата има сервизна книжка попълвана до момента до който е внесена в стрната за да се удостовери реалността на километрите. Предишния собственик я кара само в градски условия и я държа в гараж. Ако имате въпроси на Л.С или на 0878 109 234 Деан.
  2. гумите не са продадени (отсъствах от страната) Нова цена: 280 лв.
  3. Продавам 2бр. чисто нови Michelin Primacy HP 205/55/R16 91V DOT 5010 (13-19 Декември 2010). Произведени в Германия. http://www.michelin.bg/michelinbg/AfficheServlet?Rubrique=20070312100251&Langue=BG Цена: 300 лв. за двете. Транспорт с наложен платеж до всяка точка на България с куриер "Speedy" за моя сметка. Тел. 0888 339 236 / kulev@topgear.bg
  4. Продавам каска OMP Grand Prix с HANS клипове - хомологирана по FIA 8858-2002 и SNELL SA 2005 и фабрично инсталирани H.A.N.S. бурмички. Каската е чисто нова, подарък ми е и пристигна тази сутрин от OMP, но за съжаление ми е малко тясна. Размерът е М (57-59 см обиколка на главата). Не е носена, слагал съм я два пъти на главата си - със и без боне, но ми стяга. Има си упътване, калъфче на OMP и оригиналния кашон. Можете да я разгледате в сайта на OMP - http://www.ompracing.com/detail.html?productcode=SC727 Моделът горния - затворения. Става за автомобили, вкл. FIA шампионат, картинг, мотоциклет .. От този сезон всички състезания в Българския автомобилен шампионат имат изискване за употреба на H.A.N.S. система и този вид каски са задължителни. Взех каската за 524 Euro - имам фактура с дата и фактура за доставката с дата 02.07.2010 В Sandtler.de - каската е 580 Евро, в GPR е 450 паунда без ДДС - иначе е 531 паунда Продавам каската за 370 Euro. Мога да постна снимки на самата каска малко по-късно или да ги изпратя при интерес. Повече инфо и въпроси на vkulev@gmail.com или ЛС.
  5. ^ абсолютно. Не вземайте Top Gear tv за миродавен тест ... НИКОГА! да. Фактът е един - ВСИЧКИ ФИРМИ ПРОДАВАТ ДОБРЕ УКРАСЕНИ ПРИКАЗКИ! Всички имат грижи и плюсове .. това е!
  6. Първото поколение излезе в първата версия на X3. Преди това всичко е с фиксирано 40/60 4х4. В зависимост от годините има доработка на софтуера и по-скоро връзката му с останалите датчици и донастройване на DSC системата, но чисто механически е еднакво. При X1 вече има нов xDrive, който няма маслената помпа, по-компактен е и ползва други части, но принципа на работа остава същия.
  7. ее темата не е за нея Не съм я карал от като съм се прибрал.. Сега е с къс диф и не става за друго освен за даване на газ на къси разстояния ...
  8. аз съм на абсолютно същото мнение - при по-дълбоки ролки няма мърдане от там .. Съжалявам, че не снимах xDrive да видите какво означава успешно измъкване. Тръгва като на сухо, но това е основно заради DSC. Бях почти месец в Казахстан - Астана, Алмата, Чимкент и Караганда. Трябваше да гледам лаунча на сувалката в Байконур края на Май, имахме разрешителни за достъп и т.н., но го отложиха за 5 Юни (ако не се лъжа) и си тръгнахме. Щеше да е интересно. Имам разни снимки, но не мога да кажа, че са кой знае колко вълнуващи .. разни сгради и това е ..
  9. A4 Allroad 3.0TDI S-line качвах още миналата година в Чехия и резултата беше същия. Пичът като нададе една газ, предните гуми развиха феноменални скорости, но не помръдна. Избутахме я и сложихме задните същото. Отново цялата газ на света даде и в един момент колата се изстреля напред, но чак след 30-40-50 секунди. Явно колата се сети, че нещо става и скокна напред. Като докосна асфалта и угасна както е на "D". Относно "спортния диф", той няма отношение към предна/задна ос .. има само задна и то ляво/дясно колело - влияе се от скорост, ъгъл на завиване и т.н. Според мен няма да има никаква промяна в поведението, но на отговора ти - не, не съм пробвал нищо със спорт диф. Освен, ако го е имало на това A4 Allroad, не съм запознат дали го има като опция и дали колата го имаше. Пичът се изниза "виновно" преди да го разпитам каква е колата, а беше мнооооого красива - черна с оранжев Audi Exclusive вътре Би следвало ESP-то да се сети, че има драма и да реагира. Има брутален уил спин на един от мостовете и би следвало да се намеси, както се меси DSC-то на BMW. То по-трудното е да се намеси за части от секундата адекватно, от колкото като има толкова много време. Относно истинността и неманипулативността на теста можеш да си напълно сигурен, че такава няма. Лично ръководех изпълнението. Слагали сме както на двата моста, така и на диагонал или на предна и задна гума от една страна. Измама няма сериозно. Снимал съм с моя телефон и като инструктор на целия тоя BMW цирк дори не исках да проверяваме други марки, но като няма клиенти правехме тестове за нас си. Даже мислех да не ги качвам тези неща, но се сетих за тази тема.. За съжаление рампите са в Германия вече, но умувахме с моя майстор да направим две такива тук и да направим проби с различни марки. Откровено казано почти съм сигурен, че ще има зловещи изненади ако седнем да катерим коли на тях. Миналата година бяха в България, но аз по същото време бях в Унгария иначе можеше да организираме един публично/лична серия от проби .. за наше си инфо. Щеше да е интересно да качим няколко версии на AWD на Subaru, макар да се прокрадват съмнения, че резултата щеше да е един и същ ..
×
×
  • Create New...