Jump to content

Svetosalav

Members
  • Мнения

    402
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Svetosalav

  1. Аз мога ти споделя статистика за моята. Като изключим покупката и слагането на газ. Всички разходи от-до (Разходи за данъци,застраховки,обслужване(с ремъци),ремонти горивото газ+бензин ... )за. 60К км и 2.5 години. Излиза средно по 800лв./месец. Горивото е 350лв средно на месец 450лв средно за поддръжка данъци застраховки итн.
  2. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Heating/Air_Conditioning видя ли как ти е кпдонга в това меню.
  3. http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/levelcontrol.html На кли: Тогава я пробвай това.
  4. Ако изтриеш грешката и датчика работи. Трябва да е ок.
  5. Svetosalav

    Проблем с дискове

    При мене същото. Почна да тресе след новите гуми - 5 баланса накрая лазарен и се закрепиха нещата. След 5 месеца почна отново избирателно да тресе 1гума почна да спада до 2 атм повече не спада. Др на 2.6 седят като я напомпам спадналата даже повече тресеше. Отидох да видят гумата хоп пукната джанта и крива. Оправяне и колата заспа за 2 месеца и пак почна леко и сложих зимните 17 ки оригинални др. Са афтърмаркет 19-ки. С зимните е супер няма да тресе и такива тъпоти. Та мисля може да е от някоя крива джанта. Като са китайчета 2 дупки по бързо и до там. Та ще търся сега и оригинални 19 ки. В София иди при Ванката в Казичене да ги провери.
  6. Само ми е чудно,че е с номер СВ които ги пуснаха края на 2014 а е вкарана 2012. В София ли се е преместил или
  7. Ако като я вкарваш напред и ги закачиш ако се прибират "ръчно" тогава ще се приберат автоматично после само си ги буташ обратно.
  8. 4.2 FSI Май са с вериги или се бъркам ?
  9. Svetosalav

    Airbag Igniter

    За сега проблема се оправи. Преместих седалката най напред, и я вдигнах възможно най нагоре също и облегалката(седалките са от регулиращите се ) дръпнах рязко колана да заключи един път. Грешката я изтрих и изчезна не пръкна отново, дано не се появява скоро.
  10. Svetosalav

    Airbag Igniter

    То и аз го четох тва. Ще видя Но иначе ВД40 ми оправи багажника като спря да се заключва.
  11. Svetosalav

    Airbag Igniter

    А някой ако може да обясни как се маха седалката или повдига.
  12. Svetosalav

    Airbag Igniter

    Колата е А8Л 4.2 бенз. 2003г. Вчера както си пътувах.И приятелката се обърна да вземе нещо от задната седалка. И се изпъна назад (задните седалки са малко далече колата е L) някак си след като го взе (В същия момент) съвпадение или не светна airbag-a. Грешката е следната 01219 - Rear Side Airbag Igniter; Driver Side (N201) 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON Какво ще рече това. Щом я изтрия пак се появява. Някакви идеи?
  13. Тези изглеждат доста изтормозени. Може би само първата може да има живот в нея Тази Може също да се погледне. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11458320469026149&slink=dop9gx За километрите има един вариант също който може да помогне. Звънкаш в порше и казваш, че искаш да вземеш дадено Ауди. И ако може да ти кажат по ВИН кога е било последното обслужване ДАТА(др няма да кажат) и на какви Км. е било тогава. Може да кажеш че колата не е в България и дали има смисъл да ходиш да я гледаш. Аз съм проверявал за 3-4 пъти така не са ми отказвали да кажат кога и на колко км е било последното обслужване.
  14. И аз ще си слагам камера. Ще я вържа към АВ Входа на ТВ тунера. Имам едно въпросче към кое връзвате захранването на камерата ?
  15. За окачването с Ваг-Кома може да провериш г/д какво се случва. пускаш я от Dynamic до Lift Да видиш за колко бързо се вдига не трабва да е повече от минута. на Level Control. гледаш за грешки. На mass blocк може да видиш какво налягане прави компресора трябва да е 12 -15бара,компресора като работи не трябва да се чува или дасе чува съвсем леко) каква темепература държи. Като запалена и гледаш стойносотите на положение Comfort на mass block дава отклонение от оригиналното положение" deviation from default position". Би трябвало да се е самонивилирала и отколненията да са 0-2мм. Има оутпут тест. Там я сваля нивелира вдига, Тества налягането итн. Тествай Парното пусни на мах. топлото трябва да духа силно и много топло. С ваг кома пак може да се провери дали всички калапи са Ок(малко вероятно) и пак Output test има да го тества 1по 1. Др неща HannoSLM ги е описал. На грешките се записва кога е възникнала Дата/км. Може да се ориентираш ако има грешка 2010 на 300К а сега 2016 е 250К Има някой грешки колкото и да се трият си оставят въпреки че модула си работи. За 11 -12 К читава ми се струва трудно да намериш. Тук мисля че се продаваше подържана добре
  16. Колата е с ремък не са с вериги. Окачването и да е здраво ще се развали. Примиряваш се че ще го правиш някога все пак караш в България където магистралата не е равна, градско на Луната е по равно. 350 ремонт на възглавница. 150 Компресор (нов 750-800). За BRC За 5 месеца и 15К за сега на мене не ми е правила проблеми.Сложих я нова.разход от 12 до 23л(София).4.2 двигателя. Задължително за такъв автомобил диагностика. Защото са много модули много нещо. Ваг-Кома ти става най добрия приятел за нея. Ако имаш 13К и нямаш поне още 3-5К в излишак за ремотни обслужвания и прочие се откажи. (Това ако искаш всичко да и е в ред и да я караш с кеф) Каско 1.5 Гуми 1.5 Данък 500 Гражданска 200 Е ги 4К за след годниа ако всичко е платено за 2016 не на вноски.
  17. Като я закчиш към Ваг кома на всеки модул има output test. цъкаш next след това и тества съответната опция една по 1 функциите Тествай навигацията и Климатика . Да не е някое о копчетата stuck-нало. На ММИ колко % ти показва акумулатора. Тъй като е не е кодиран правилно може да е някаква мизерия от това (на мен един пъм ми се бъгна кодинга и си мислех, че всичко в колата замина, доста неще не работеха. показваше ми 10%) Като го кодирах на ново всичко се активира нормално.
  18. Аз от няколко дни все минавам покрай Горубляне и все са затворени вратите си мисля къде изезнаха. Успех на новото място. И все повече доволни клиенти като мен Тук е мястото отново да благодаря на Цецо и за неговата отзивчивост, че за пореден път с мнение по телефона ми намира проблема .
  19. Здравеите колеги. Имам 2 въпроса. да ви пообъркам с мойте мисли. На Буксата в багажника за изход на 12V дали е включено дори и колата да заключена заключена и оставена? В смисал дали заспива колата и спира напрежението там или си върви ток. Идеята е дали ако остава пуснат консуматор (digital TV tuner With USB който е вързан на external AV(audio/video) input 1 на ОЕМ аналоговия тунер) там като я заключа и отида някаде след известно време то само спира тока и не харчи акумилатора. Или ако го остава си го точи докато го изхарчи. Това е Въпрос Номер 1. Сега когато искам да гледам си го пускам и спирам с вадене на захранването на тунера. 2 Въпрос за Камера за заден ход Донякаде е свързан с въпрос номер 1 . От къде мога да подам 12V захранване освен от Изхода в багажника само да работи докат съм в колата или връщам назад или 15-20 мин след това. Камерата не е ОЕМ ще се върже към external AV input 2. Видео Входовете към аналоговия ТВ тунуера. Ако на 1 въпрос отговора е че автоматично спира тока на изхода след определено време. значи има отговор и на 2 въпрос. Самоче ако не го спира от къде да го взема За да се спира. Мисля си от крушката на задните, или светлините за номера(ще работи само като е тъмно )? Това е в момента както е вързано но всеки път трябва да изкл.вкл. Буксата в багажника. за Сега резултата е това
  20. КООЛ Вдига се по бързо от колкото с крик
  21. This video is private. Не се отварят клиповете
  22. Бе само на мен ли фейслифтовата ми харесва повече от С-ковата. Задния капак С8 вече е друга работа :)
  23. http://www.zeperfs.com/duel1372-2283.htm По скоротова. Като ще е от 2009.
  24. https://a6retrofit.com/mmi-2g-navigation-dvd-europa-2016/?lang=BG
  25. Здравей колега. Добре дошъл в форума. По удачния вариант е според мене 4.2 двигателя. Подръжката е една и съща сиг разликата в разхода на гориво не фрапантна ако има такава. 1. Би трябвало като се кара като я натиснеш да превключва скоростите плавно не да рита. (горе долу се чува едно туб и все едно удар ) 2 . Въздушното окачване : Тестваш няколко пъти от горе до долу трябва да става бързо не да работи компресора и да седи колата на едно място(да не се вдига). на таблото не трябва на automatic, comfort, lift като достигне нивото не трябва да свети никоя от лапите на окачването. Цена за ремонт на Въз. възглавница 250-350лв. цена за компресор150-350лв. нов 800лв. 3 . Електроника. Божа работа.При мен всичко си работеше спрях на един паркинг. Влизам в магазина излизам паля оп датчик за нивото на колата. Ако има проблем идва изведнъж. 4. За волана и интериора зависи колко е пазена. Моята е на 210 К няма нито едно забелено копче. Волана е като нов. 5. За гарнитурите и аз така зная, сменявах моите 240лв с смяната. Най добре като се спреш на конкретен екземпляр. Преглед в сервиз. и то оторизиран да се прегледа и историята на автомобила. Така може и да се хванат и километрите дали са реални или не.(не може да е била в сервиз на 350К приде 2 3години на колата да пише 200К)Ако някой модул или нещо не работи то също си пише на колко км. е възникнало и на коя дата така пак може да се ориентираш колко км са правени на година. Други неща който си вървят покрай колата само да я притежаваш. Данък:500лв. Каско:1500лв Гражданска: 250лв Има 2 3 изчерпателни теми по този въпрос може да ги потърсиш.
×
×
  • Create New...