Jump to content

morskiq

Members
  • Мнения

    215
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно morskiq

  • Рожден ден 24.09.1964

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 1.6 TD

Контакти

  • Website URL
    http://mitev_dimitar@abv.bg
  • ICQ
    206-910-066

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna
  • Интереси
    koli

morskiq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. morskiq

    Дискове-тресе

    При мен имах подобен проблем,последва смяна на втулки,шарнирни болтове и задължителен реглаж и всичко е ок.
  2. Цитиране на предходен пост! Щом е така при теб значи има ефект, аз си написах мнението защото се занимавам с автомобили и техните ремонти от 30години
  3. Колеги, тази помпа се монтира на турбодизелови двигатели с турбокомпресор на водно охлаждане идеята е при повишаване на температурата на охлаждащата течност над 105гр. в турбото датчика намиращ се на входящия щуцер на турбото да включи помпата за принудително охлаждане.Моят мотор е 1,6ТД SB и има точно такава помпа.Парното не се влияе от тази помпа.
  4. Пепелника задния здрав ли е
  5. много трудно успях да се логна,опитвам от две седмици не мога да си отворя съобщенията, и какъв е този размазан и дребен шрифт???!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Колега, имам здрава глава 10мм.
  7. Продавам глава за гнп бош 10мм бутало.Главата е в много добро състояние. Наложи се да я сменя с 9мм.Мотора палеше много добре но не можех да сваля разхода под 6 на 100.Това ме дразнеше цяла година от ремонта при ''майстора'' сложил каквато е намерил.Споделих му ,че не мога да я храня той ме крьщава , щяла да се оправи за това смених главата и майстора, 10мм.глава става за 1.9Д,ТД а моята е 1.6ТД
  8. Колега,моята е 1,6ТД.Релето се намира под кората на предното стъкло.Има предпазител-пластина 50 или 60амп.захваната е болчета 4мм.най вероятно е прегоряла сменяш с нова.
  9. Здравей колега, скоростната кутия какъв код има.
  10. Колега,скоростната кутия здрава ли е и какъв код има,АКМ или АХС ако е я отнасям.
  11. Koлега,аз имах подобен проблем на коляновия вал се прави срез на 180 градуса нова зъбчатка нов болт и си в джаза.Дано не е ударила много клапаните, защото при мен Моята е 1,6ТД Но нещата са си същите.Успех!
  12. zdr samo izolaciqta li lekuva6 na moito ne6te da dha toplo i mai mi e zadarjala klapata ne6to pravi6 li po vaprosa ako pravi6 da se 4uem eto tel 0878 17 30 67

  13. Колега,аз имах същия проблем.В бравичката има лосче което управлява отварянето отвън и отвътре и то се троши, сваляш декоративната пластмаса на колонката измъкваш уплътнението на врата и с тел се стремиш да освободиш зъбчето на ключалката,щях да забравя въоръжи се фенерче и търпение .Търси си здрава бравичка, аз обиколих сума ти морги във Варна.Успех!
×
×
  • Create New...