Jump to content

Alekkk

Members
  • Мнения

    173
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Alekkk

  • Рожден ден 23.08.1980

Контакти

  • Website URL
    http://www.elproekt.hit.bg
  • ICQ
    275053007

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Burgas

Последни посетители

1381 профилни разглеждания

Alekkk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз ще гласувам след малко. И понеже беше написано че неподкрепящите не пишат ето: Не един път се е случвало да се трият постове без да са нарушени правилата а просто са неугодни на определен кръг хора. И съм го казвал и на друго място като пример. В цялата тема когато Verter си продаваше колата с не малката помощ на въпросния мод. Моят пост беше единствения с реално и конкретно предложение и цена в 6 страници тема. И той беше единствения изтрит макар че трябваше само той да остане.Факт. И другото защо не го направите целия раздел купува/продава платен че вече направо на 2-ра страница трябва да се ходи ако човек си е направил застраховка, има си стелки, и една торба китайски боклуци които се продават на 1-ва страница.
  2. Alekkk

    Audi Quattro vs Subaru AWD

    Имам и едното и другото. Имаше един подпис че "колкото повече се осланяш на това че си куатро (или АВД )толкова по голяма лопата ще ти трябва да се отринеш". Тези коли не са за офроуд. Но да споделя нещо което не мога да премълча-като звук и като возия субарото е много по уникумско от аудито. Като порше се разхождам из града с субаруту . И все пак си мисля че като порасна още малко ще си взема нова 6-ца, малко ми е тесничко в субаруто. Мисля че няма да е лошо да се скрепи още повече връзката между двата клуба, би ни било само от полза. Карайте внимателно преди всичко.
  3. Направете така че да може да се види кои са за и кои против. Естествено че ще се разделят тя първата страница е само със "VIP" някаквиsi обяви.
  4. Много си се разлютил бе батка. Ама целия си мнения, постове и акъл. Как е четиридесетака чука и ти напира отвътре а..... Ами то на хората на времето и с писма им е било идеално да си контактуват, та и ние нищо да не променяме да си го караме така завинаги. И къде са разписани правилата кой с колко поста е и какво е заслужил да пише срещу тях.
  5. Какво споделяне на еднакви виждания. Този раздел е пълен с тарикати, и надути цени("ама те ни обичат и уважават"). Този раздел трябва да се раздели и на : обяви на хора близки до модераторите, и на хора които не са им толкова близки("но те пак ги уважават"). Пример :Вертер мисля че беше като си продаваше колата по много тарикатски начин в 6 страници тема аз единствено бях предложил цена, е по ниска и се бях обосновал с примери. Поста ми беше моментално изтрит по негова молба от услужлив модератор. Същия я хвали тази кола, после пускаше обяви вместо собственика и т.н. Ами да си кажат каква им е тарифата. Примерно 500лв. и ти помагат да си продадеш колата. После трябва да се раздели на обяви на софиянци и провинциалисти. Мисля бихте се съгласили че те са малко по сплотени и някой като пусне да си продава колата (естествено супер надута цена, включително си таксуват и въздуха дето са сложили в гумите че е по хубав и го броят като тунинг.) и почват едни хвалби едно нещо(аз съм се возил, много е гледана, много лачена, ти луд ли си да я продаваш) и нито един от тези мизерници не дава цена и не изказва желание да я купи. Предложение Постове в раздела единствено с предложение за закупуване и цена. Това е купувам/продавам а не похвалете ми колата. За обратния варянт знаете. Има толкова хора оплюти от тези похвалковци. (те и тях уважават, ама малко по малко). Да разделим още на : Тарикати и не тарикати. Честни и нечестни. Модераторски и не модераторски. Коректни и некоректни. Софиянци и провинциалисти. и т.н. ПС: ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ!
  6. Добре извинявам се просто пробвах, няма повече. Ама да не се чудите защо плащате данъци, винетки и т.н. пък карате из дупки тъй де какви сте вие за да питате.
  7. Момци. Това какво пише под незнам какво си е най-малкия проблем. От много постове на някой от тези хора личи надменото отношение. Ще се опитам да кажа истината както я виждам аз. Тези хора по един или друг начин имат изгода (финансова) от тази цялата история. Аз не се чувствам добре вече четейки този форум..... Но завоалирано под това колко са благородни, не им стигат изгодите ами искат и власт. Абе ей стига сте делили народа мизерници. Оправете си първо личния живот и оставете хората да си помагат чрез този форум. Няма незаминими хора, форум и т.н. Ама като отидете в някоя институция и ви правят на 2 стотинки се ядосвате нали. Кога ще осъзнаете че като сте се хванали, работите за нас, защото без нас сте едно нищо (поне в и-нет пространството) пък ако не можете да изкарате изгода от това много лошо за вас. Aко пък са ви цени юзърите ще ни четкате и така. Представям си админ сбирките ви и как всички ни мислите за хвъчащи дупенца и как ни хващате в полет ама не всички са такива, тъй че пообърнете малко внимание на жените си не всичко е форум и AUDI. По повод на това плащаш получаваш. Тук ще заприлича на порно сайт. Пускат малко безплатно и после: чрез СМС 2,50лв, по банов път.... Още един едит: ако хората не срещеха свобода на словото и равнопставеност в и-нет пространството дали щяха да седят толкова в него а. а. а. а.....
  8. Alekkk

    Сверяване на часовник

    Да не отварям нова тема, а ако не работи точно часовника какво правим
  9. Лично мнение ама за мен е престъпление да се слага газ на тази кола. Дали си олял окло капачката като си наливал масло или си излиза само. Може да се изкажа малко неподготвен ама ако се омазва сама може да ти е запушен мъркуча за картерните газове и да надува. И ако е така някои ден може много лошо да запушиш на някое кръстовище.
  10. Интересен тон за комуникация. Някои са си помислили че на едната им топка има VW на другата AUDI и са.......... Пък на другите валерианче. А хората просто имат мерак да се присъединят към една добра идея уж. Лъха леко на дискриминация от такива изказвания. Ще се замисля ако видя някой със стикер ако е закъсал дали да помагам, те явно са само за велики, недосегаеми и надали им трябва помощ. PS: Най-големите стикери са ви колите, и освен ако нямат някоя дупка от ръжда дето да се запуши със стикер за какво ли ви са. А ако видите закъсало АУДИ помагаите. Не само на такива които имат стикери символ на миропомазване от модератор на форум.
  11. Аз имам абсолютно същия проблем. Не вярвам и моите маистори да са си оставили ръцете. Не съм сигурен че тази лампа е само за накладки. А мисля че функцията и е нещо като "ВНИМАНИЕ ПРОБЛЕМ". Също така мисля че свети и когато има проблем по стоповете, също при проблеми с спирачна течност, конкретно при мен ми се струва че е проблем с перките на охлаждането, преди все си мисля че едната работише постояно, а сега не работи постояно ама и колата не загрява. Сигурно не съм много достоверен, ама проблема ми е същия и ще следя темата.
  12. За "майсторите" в България в българия мисля че е по правилно да им се вика сменяюи или пробвачи. Също като лекарите. За АCE-то аз го карам от 2 години и не съм имал такива проблеми. Проблем ми е малко по големичкия му разход и това че заради възраста ми харчи и малко масло. Предполагам че повечето от колегите си ги поразвалят с тия газови дето си слагат. Аз съм върл противник още навремето тати като сложи газ на жигулката пак аз трябваше да се уча да карам на нея. Всичките ми гаджета от онва време ги научих да бутат кола.
  13. Alekkk

    Търся малко инфо

    Ееее не е бре там ми показва кога са вклучени габаритите, за къси лампа не ми свети а дългите ми ги показва насреща. Искаммм компютър. . Я па ще си сложим истински с тач дисплеи само да му намеря място.
  14. Alekkk

    Търся малко инфо

    Не имам само рисунчици които нищо не управляват да го .... Карай следващото ще гледам да е с копченца.
  15. Alekkk

    Търся малко инфо

    Ама аз как мога да разбера дали е с и не работи или изобщо няма бре което е по вероятно явно.
×
×
  • Create New...