Jump to content

uBaHoB

Members
  • Мнения

    174
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно uBaHoB

  • Рожден ден 13.09.1986

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • AIM
    ivan_sdv
  • Yahoo
    the_frisky7

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1293 профилни разглеждания

uBaHoB's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз имам една излишна капачка.Тъй като ми бяха свили и на мен едната,бях казал на едно цигане дето работи при баща ми да ми намери .След извесно време ми носи капачката.Само че не става за моята.Аз съм с 15ки джанти ,а тая капачка дето е донесе е по-голяма от моите.Ако на някой мойе да му свърши работа да пише.Иначе са доста скъпички мамицата им.
  2. Колеги,имах проблем с ето този клапан цък .Както се вижда малко съм го побългарил.Беше се счупил от скобата и ми изтече антифриза.Свалих го ,залепих го ,но от бързане не погледнах как беше поставен.Ако може някой да ми даде едно рамо ще му бъда благодарен.Ето още една снимки цък Само знам ,че счупеното беше нагоре,но страничните незнам как са.Има една стрелкичка от долната страна,но изобщо не и обърнах внимание като я свалях да запомня разположението.цък
  3. uBaHoB

    Омаслен EGR клапан

    Колеги,проверете си хубаво трабичката на маслото което отива към турбото.Имах такъв проблем от вибрациите ли от какво не знам се беше пукнала.И то ми се случи на път.Хварли ми маслото и после цял ден филми.Чуж град,разни майстори,разни разбирачи.Обиколих всички морги-нямаше.В магазин нова ми говореха някви филми 160лв+доставки и отделно монтаж.Накрая след като обикалях отчаян да търся съответната тръбичка по моргите зърнах един Аргончик.Капна и една заварка и вече 2 години не е мраднала.
  4. Провери дали не е лагера.Щом има вибрации свали гумата и хвани диска и се опитай да го разместиш.Ако играе значе е лагера.
  5. Аз моето си го смених сам.Не е нещо кой знае колко сложно.Трябва само преди да свалиш рамката да я маркираш с някой маркер нещо да я бележиш защото след като я монтираш после ако не си я сложил както е била,вратата зейва и се получават дупка.Почва да духа и бучи и пак трябва да я разглобяваш и напасваш.Само това е по особеното.
  6. Въпросните пласмаси след като се счупят,а те се счупват,усилието се увеличава и се стига до едим момет в който се включва една система и ти сваля прозореца.Направено е така за да не си затиснеш я ръката,я главата Този проблем го имаш само при вдигане на стъклото.Ако се разровиш в търсачката ще намериш много обобщителни теми относно този проблем.
  7. Имам ужасен проблем с вода в купето.Постоянно ми е мокро отпред до седалката на пасажера.Казаха ми че от стъклото можело да пропуска.Свалих кората под чистачките и го минах цялото с силикон.Проблема си остана.След това под жабката имаше едно уплътнение беше заминало,смених го намазах го пак с силикон но продължава да се мокри.И на всичко отгоре от влагата ми падна и тавана.Направо съм бесен Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека ми отвори очите,ще съм му много благодарен!!!
  8. Е тази пласмаса с копчето ако ти стоят ЦЪК цена?
  9. кви пари им търсиш на пружините
  10. сега зимата гаража ми е пълен с какви ли не боклуци и колата ми е ''уличница'' цяла зима.Вдигам температурата за 15 мин. при външна -20.През уикенда ходих на балкан,и я бех прибрал в гараж.Като си тръгвах 5 мин, и почна да духа топло.Та на тези -15 и -20 градуса какво очаквате бе колеги?Зима е все пак.
  11. Подарявам капачка за джанта АУди.Оригинална запасена.Тъй като ми липсва едната капачка на моя кошник бях казал на едни джигали дето работят при баща ми да ми намерят.Другаря ромин ми носи оня ден една капачка обаче не ми става на моята.Аз съм със 15 джанти а тази капачка е по-големаСигурно е от 16 или 17 цола джанти.Незнам.От Пловдив съм ,ако на някой му върши работа да звънка.
  12. uBaHoB

    Пружини за А3

    Колеги,искам да си сменя прожините.По специално предните.Искам да я вдигна малко колицата,че в това БГ е ужас по пътищата,а и идва зима и ще стане още по зле.Въпроса ми е как мога да разбера с какви пружини съм в момента?Четох няколко теми в форума,имаше една кадето пишеше,че си пишело отзад до резервната гума на някаква бележка.Въпросната бележка е имам просто тези синволи които бяха споментаи в темата ги нямаше (1ВА.....).Поразрових се в нета и видях ,че има няколко модела пружини (оригинални)за колицата(heavy,sport.....и т.н)Там бяха упоменати с незнам си колко зелени точки и незнам си колко бели едни такива,но и точки не намерих на пружините..Целта ми е да я вдигна 10-20мм.Видимо в момента е много ниска.Спирам е до един приятелтел до неговата 3ка,еми то се вижда с просто око ,че неговата е поне с 1 пръст по-висока.Като се има напредвид и,че аз съм с 195/65 гуми а той е с 205/60.
  13. uBaHoB

    Вода в купето?

    И аз имах подобен проблем.При мен беше заминало уплатнението на прозореца и като я миех или при дъжд се палнеше с вода.Просто го погледни то се вижда с просто око дали ти е заминало.Има влага на проблемното място.Слагаш му силиконче и забравяш.
×
×
  • Create New...